2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر من آدم ها نون قلبشون رو میخورن و من به کارما اعتقاد دارم...و معنی خوشبختی تا از نظرتون چی باش ...

خوش بودنو لذت بردن از زندگی در لحظه نه ناراحتی اشک و آه . بنظرت کارما رو همه چی موثره ؟

بستگی داره تعریفت از خوشبختی تو دنیا چی باشه آبجی قشنگم😇

ب نظر من آدم هایی ک مومن واقعی هستن و حواسشون ب خدا و اهل بیت در همه ی مسائل هست و اهل رعایت و واقعا مومن هستن هم در دنیا هم در عوالم بعدی خوشبخت ترین هستن . هیچی در دنیا لذت بخش تر از بندگی و محب اهل بیت بودن نیست ، خوشبختی تو دنیا یعنی تابستون روزه گرفتن ، یعنی نافله خوندن ، زیارت رفتن ، خوشبختی یعنی هر چی ک خدا و قرآن و اهل بیت گفتن با تمام عشق ، چشم گفتن .💞

آدم های غیر مومن هم از نظر من اصلا خوشبخت نیستن چون ثروت عظیم و بی اندازه ای رو ک باید داشته باشن ندارن . ب نظرم آدم های غیر مومن خیلی فقیر هستن 😞 الهی ک همه ثروتمند ب نگاه امام زمان مون باشیم💞

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹

هر چقدر بدی کنی، کارما شو میبینی... پس ادمای خوب. 

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.