2777
2789
عنوان

ترسیدن نوزاد تو رو خدا بیاین

14231 بازدید | 27 پست

تو رو خدا سرزنشم نکنید، بچم عصر خیلی گریه میکرد با شوهرمم بحثم شده بود حسابی

ول کرد رفت من موندم و یه بچه ک یک ساعت بدون وقفه گریه میکرد، منم عصبانی شدم سرش داد زدم دل‌درد داشت،( بعد بهش قطره دادم برای دلدرش دکتر داده بود )

یهو آروم شد من ترسیدم از حال رفته باشه بدجوری آب خاب بیدارش کردم 

میگم نکته ترسیده باشه الان از بس گریه میکرد با شوهرم با ماشین بردیم چرخیدیم تا آروم شد 

حالا سوالم اینه ممکنه با داد زدن من یا یهو از خاب بیدار کردنش ترسیده باشه

البته نی نی من کولیک داره و چند روزه اینجوری میشه فقط نگران ترسیدن شم

ایشالله بمیرم ک سر بچم داد زدم 😢😢😢

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمک و اب و قاطی کن نمک یاد باشه اب کم نف لیوان بعد نمک و هی هم بزن ک حل شه بعد مای تابه رو بذار رو گاز انقدی داغ شع ک وقتی جیزی میخای بریزی جز. جز کنه بعد بجه رو بشون زمین چادر بتداز سرش بعد یهو.مای تابه رو بگیر سرش اب و نمک حل شده رو بریز. تو مای تابه صلوات بفرس. بعد دوسه دیقه عکس چیزی ک ترسیده میوفته رو مای تابه تمام 

نمک و اب و قاطی کن نمک یاد باشه اب کم نف لیوان بعد نمک و هی هم بزن ک حل شه بعد مای تابه رو بذار رو گ ...

واقعا 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
نمک و اب و قاطی کن نمک یاد باشه اب کم نف لیوان بعد نمک و هی هم بزن ک حل شه بعد مای تابه رو بذار رو گ ...

با این چیزا ک گفتم بنطرت نرسیده من اخرای یک ساعت سرش داد زدم اخه