2777
2789

مولفیکس بگیر نشانگر داره.وقتی جیش کنه آبی میشه اونوقت باید عوضش کنی😊

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

قیمتشون تقریبا یجوره  

اونی که ارزونتره تعدادش کمتره 

اول یه مدل بگیر ببین به پای بچه میوفته یا نه حساسیت زا نباشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ببینی بهش بسازه یانه

اگه بچه 3 کیلو هست

سایز 2 بخر 3 تا 6 کیلو

بارلی و مولفیکس سه بعدی و مرسی کیفیت خوبی دارن

قیمتشونم مناسبه 

واسه ادرارش هر وقت پر شد عوض کن

واسه پی پی 10 دقیقه صبر کن کارشو کامل بکنه بعد زود بشورش که نسوزه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

مولفیکس خوبه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من مای بیبی خریدم. ازهمه ارزونتره . بستگی به دستشویی کردن بچه داره که خودت دستت میاد چیکارکنی

قیمتش با مولفیکس یکی درمیاد  فقط تعدادش متفاوته

قیمتشون تقریبا یجوره   اونی که ارزونتره تعدادش کمتره  اول یه مدل بگیر ببین به پای بچه می ...

مولفیکس یکم گرونه ولی برا اولاش که بچه زود زود جیش, و خرابکاری میکنه پوشک گرون نخر مای بیبی بخر اونم خوبه

چقدر زود دیر میشود
ممنون عزیزم سایز دو تا چن ماهگی میشه استفاده کرد؟

تا براش تنگ بشه دیگه

روش زده تا چند کیلو

مثلا تا 6 کیلو

بعد سایز 3 میخری

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
چه جالب مرسی عزیزم .قیمتش چنده .بنظرتون عمده بخرم ؟

فکرکنم ۴۴ تاییش ۶۰ تومنه.آره.برو از عمده فروشها بگیر ارزون میدن.ولی خب زیاد نخر چون بچه کوچیک زود سایز عوض میکنه میمونه رودستت.دوتا دوتا بگیراز عمده فروش.داروخانه خیلی گرون میده.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی