2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب هیچکس نگو ک حامله ای .تا 4 ماهت شد

میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
گلم دیگ از دارو و دکتر خسته شده بودم خدا یکیو سر راهم قرار داد ی سری ذکر بهم گفت خوندم همونارو

چیا بودن

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
سلام خانما من ۲سالو ۵ماهه منتظرم الان ۸روزه تاخیر دارم امشب بی بی چک زدم بنظرتون کاذب نیس؟ باورم نمی ...

مبارکه عزیزمممم برایه ما چشم انتظارا هم دعا کن

خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭
ب ما هم بگو.بخونیم

۱۰۰۰ صلوات

۱۰۰۱یونسیه

۲۰۰۰لاحول ولا قوة الا بالله العی العظیم

۳۰۰۰ رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

۳۶۰ سورع اخلاص

۱۱۰ایت الکرسی

۱۱۰ مرتبه ایه ۱۳ (تغابن)

۱۱۰ مرتبه ایه ۸(طه)

۱۱۰ مرتبه ایه الله لا اله الا هوالحی القیوم (ال عمران)

۱۱۰مرتبه ایه ۷۸ نساء 

اخر هم ۱۰۰۰ مرتبه الهم انی اسئلک من فضلک و رحمتک فان لا یملکها الا انت! 

موفق باشید آبجیا من اینارو خوندم ماه رمضان خوندمشون فقد این ۱۰۰۰تا اخریو این ماه خوندم کامل شدن.

واسع همه منتظرای نی نی سایتی دعا میکنم دامن همه سبز شع بسلامتی نی نیامون بغل کنیم

الهی امین

خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭
خیلی مثبته مبارکت باشه😍امشب توتایپکایه بی بی زیاد بودم دلم هوایی شدش😔لطفا برام دعاکنین

ان شاالله شما هم مامان بشی عزیزم میدونم چ حسی داری، این بی بی چکم خیلی زود دو خط شد بنظرتون کاذب نیس؟

ان شاالله شما هم مامان بشی عزیزم میدونم چ حسی داری، این بی بی چکم خیلی زود دو خط شد بنظرتون کاذب نیس ...

ممنون گلم انشاالله😍گلم هستی آخه خیلی پررنگه فردا صبح ناشتاهم بزن بعد برو آزمایش 

پس چرا من با اينكه سه تا اين مدلي داشتم پريود شدم😭😭😭

عزیزم دارو مصرف نکرده بودی؟ شاید بخاطر دارو باشه ولی من دارو شیمیایی نخوردم چند ماهه فقد ماه قبل جوشونده رازیانه خوردم صب و شب