2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام خانما من ۲سالو ۵ماهه منتظرم الان ۸روزه تاخیر دارم امشب بی بی چک زدم بنظرتون کاذب نیس؟ باورم نمی ...

مبارکه....مثبته....میشه برای من و همه منتظران دعا کنی الان که مامان شدی

مبارکه عزیزم.  انسالله بارداری راحتی داشته باشی و صحیح و سالم بغل بگیریش،  برا منم دعا کن

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
ان شاالله دامن همه منتظرا سبز بشه خیلی انتظار کشیدم میدونم چ سخته    

انتظار واقعا بده تورو خدا برا ماها هم دعا کن.

میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
۲۱ عزیزم ولی ۱۸سالگی ازدواج کردم

ایشالله صحیح و سالم بیاد بقلت عزیزم.

میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
گلم دیگ از دارو و دکتر خسته شده بودم خدا یکیو سر راهم قرار داد ی سری ذکر بهم گفت خوندم همونارو

ب ما هم بگو.بخونیم