2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره شبا باید وارد کنی اونجا ک نوشته خوش اومدی بزن روش نوشته درخواست تسویه .شما نفهمیدین اینکا روزی ...

شماره شبا دادم نوشته بعداز72ساعت کاری کاربری شماتاییدمیشه....فکرکنم ایناخیلی تندکارمیکنن

شماره شبا باید وارد کنی اونجا ک نوشته خوش اومدی بزن روش نوشته درخواست تسویه .شما نفهمیدین اینکا روزی ...

سلام.تازه امروز ثبت نام کردم.میشه یه کم دربارش توضیح بدی واقعا میشه بهش به عنوان منبع درآمد نگاه کرد؟ زمان پداک گذاشتنش چه جوریه چه موقع شروع میشه چه موقع تموم میشه یا ۲۴ ساعته هست؟ من ده بار بیست بار به روز رسانی میکنم تا یه پلاک بیاد واسه همه همینه یا واسه من اینطوره؟

سلام.تازه امروز ثبت نام کردم.میشه یه کم دربارش توضیح بدی واقعا میشه بهش به عنوان منبع درآمد نگاه کرد ...

عزیزم ساعت شروعشو خودش میزنه و اینکه خیلی ک بتونی کار کنی روزی ۳تا۵هزارتومنه ماهی ۹۰ تا ۱۵۰ ک بازم بدنیس.

خدایا شکرت

عزیزم ساعت شروعشو خودش میزنه و اینکه خیلی ک بتونی کار کنی روزی ۳تا۵هزارتومنه ماهی ۹۰ تا ۱۵۰ ک بازم ب ...

دوسه روزه که خیلی بد شده...ساعت کاریشم اصن معلوم نیست چی به چیه

ساعتی  که میزنه برای شروع دور بعدی هم اکثر اوقات اشتباهه و نوشته ۲۳ ساعت بعد شروع میشه