2777
2789
عنوان

ی چیز بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 59 پست
بعضیا افتخار میکنن ک از لوازم ارایشی استفاده نمیکنن😂 در حالی ک یهخانم امروزی از واجباته ک بلد باشه ...

شوهر من و پدرم و برادرام و بقیه مردای دوربر اتفاقا دخترایی که  آرایش میکنن تو خیابون رو مسخره میکنن  

همیشه تو گوش ما خوندن زن باید به خودش برسه تا زن دیگه به چشم شوهرش نیاد! ولی نگفتن به خود رسیدن به ...

دقیقا 😣بستگی داره آدم تو چه جوی بزرگ بشه من فک کنم عامل اعتماد بنفسش مامانشه و عامل کمبود اعتماد به نفس منم مامانم

آقایون درخواست دوستی ندین 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مردازیبایی رودوس دارن حالانه ارایش غلیظ یه ارایش ملایم جلوی شوهرواجبه گاهی وقتاواسه تنوع محاله مردی ...

دقیقا

شوهر منم زیاد از ارایش خوشش نمیاد. خصوصا رژ با این حال گاهی میگه رژت هنوز تموم نشده؟ خب این نشون میده اون رنگ براش تکراری شده و یه چیز متنوع میپسنده

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
مردازیبایی رودوس دارن حالانه ارایش غلیظ یه ارایش ملایم جلوی شوهرواجبه گاهی وقتاواسه تنوع محاله مردی ...

اره ملایم خوبه ولی ازاونایی که کل چهرشون عوض میشه خوششون نمیاد

دقیقا 😣بستگی داره آدم تو چه جوی بزرگ بشه من فک کنم عامل اعتماد بنفسش مامانشه و عامل کمبود اعتماد به ...

منم همینطور

مامانم همش میگفت یکم به حودت برس رنگ و لعاب داشته باشی

شوهرم میگه بدون ارایش هم زیبایی. و انقدر به من تلقین کرده منم میبینم با یه مداد کوچولو و رژ هم همونم! دیگه زیاد ارایش نمیکنم و پوستم الان داره نفس میکشه کاملا صاف و شفافه

ولی خط چشم رو خودمم دوست دارم و دلم نمیخواد ترکش کنم

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
شوهر من و پدرم و برادرام و بقیه مردای دوربر اتفاقا دخترایی که  آرایش میکنن تو خیابون رو مسخره م ...

منم مسخره میکنم 

خیلیاشون خزن هم ازایششون هم عمل های زیباییسون.منظورم اوناییه ک واقعا خوشگلن و با ارایش و لباسای خوشگل ماهاک دختریمم میخ کوب میکنن اونا

نمیدونستم نی نی سایت همه نچرال بیوتین و دست زلیخا زو از پشت بستن 😂همه این زشتا ک خیابونن منم

شوهر من و پدرم و برادرام و بقیه مردای دوربر اتفاقا دخترایی که  آرایش میکنن تو خیابون رو مسخره م ...

خیلی کار بدی میکنن که مسخره میکنن. بهشون یاد بده به جای مسخره کردن نگاهشون نکنن! چون قطعا هستن کسایی که اونا رو هم مسخره کنن

من بالاتر گفتم همش چه مدل آرایشی دارم ولی تو خیابون بعضیا آآآآراااااایییششش دارن نه آرایش   &nb ...

ارایشی که اینجا داره ازش صحبت میشه یه ارایش اولیه و ساده س

خیلی کار بدی میکنن که مسخره میکنن. بهشون یاد بده به جای مسخره کردن نگاهشون نکنن! چون قطعا هستن کسایی ...

هر موقع تونستی با چشم بسته راه بری اونا هم نگاه نمیکنن.تو فرهنگ اروپاییا هم حتی اونایی که با آرایش تو خیابون راه میرن مردم نظر بدی بهشون دارن و اونا رو بدکاره میدونن

هر موقع تونستی با چشم بسته راه بری اونا هم نگاه نمیکنن.تو فرهنگ اروپاییا هم حتی اونایی که با آرایش ت ...

اینجا فرهنگ ایرانیه و ارایش نشون بدکاره بودن نیست!

با چشم باز راه رفتن فرق داره تا اینکه چشمت واسه مسخره کردن ناموس مردم باز باشه!

ما هنوز این فرهنگ رو نداریم که به ما ربطی نداره بقیه چطور میپوشن و چطور میگردن و سرمون زندگی خودمون باشه!