2777
2789
عنوان

ی چیز بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 59 پست

بعضیا افتخار میکنن ک از لوازم ارایشی استفاده نمیکنن😂

در حالی ک یهخانم امروزی از واجباته ک بلد باشه نمیگم جلو نامحرم استفداه کنه جلو شوهر بیچارش ک باید استفاده کنه

شوهرش اینهمه دختذرنگ و برنگ ببینه تو خیابون گناه داره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم منم 28 سالمه اولین بارواسه عقدم رفتم ارایشگاخب ک چی حتی عروسی فامیل گ میرفتم ضدافتاب رنگی رژور ...

من هدفم این بود که بگم همیشه اعتماد به نفس داشته باشیم 😂😂😂😂وسلام

آقایون درخواست دوستی ندین 

کم کم خودتو میتونی عادت بدی مثلا یه مدت خط چشم نکش عادت میکنی یه مدت کرم پودر نزن بازم عادت میکنی ...

من خط چش بلد نیستم آجی کرم پودر هم نمی زنم فوقش ی ضد آفتاب 

عروسی چیزی کرم پودر بزنم شاید

آقایون درخواست دوستی ندین 

من کرم نمیزنم ولی ارایش کامل دارم لنز خط چشم مژه که کاشت رژ روژ گونه 😐😐اما کرم اصلا پوستم خراب میش ...

بوگوچی نمیزنی😀یه دوستی دارم میگه من ک چیزی نمیزنم بعدمیگه ضدافتاب کرم رژماهدابروخط چشم ریمل رژگونه😂

خداروشکر شوهرامون ازرنگ ولعاب خوششون نمیاد

مردازیبایی رودوس دارن حالانه ارایش غلیظ یه ارایش ملایم جلوی شوهرواجبه گاهی وقتاواسه تنوع محاله مردی درحدملایم نخادمیگن بشنووباورنکن

من هدفم این بود که بگم همیشه اعتماد به نفس داشته باشیم 😂😂😂😂وسلام

همیشه تو گوش ما خوندن زن باید به خودش برسه تا زن دیگه به چشم شوهرش نیاد!

ولی نگفتن به خود رسیدن به این معنی نیست که خودمونو تو ارایش عرق کنیم یا رژیمای وحشتناک بگیریم یا ناخن بکاریم و اذیتای دنبالش و...

اینکه یه زن به سلامتش فکر کنه چه پوست چه اندام چه بیماری هاش. به خودی خود زیبا میشه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!