2777
2789
عنوان

ی چیز بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 59 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

میگم کاش منم انقد اعتماد به نفس داشتم🤔

یمدت که آرایش نکنی هم برای خودت هم دیگران عادی میشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

کم کم خودتو میتونی عادت بدی

مثلا یه مدت خط چشم نکش عادت میکنی

یه مدت کرم پودر نزن بازم عادت میکنی

من خودم اکثرا ارایش دارم اما بعصی وقتا برای تنوع از بعضی چیزا فاکتور میگیرم

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

ربطی به اعتماد بنفس نداره ها

الان مامان منم ارایش نمیکنه پس خیلی اعتماد بنفس داره؟

جاریتم سلامت پوستش براش مهمه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

خوب چیه مگه منم زیاد موافق ارایش نیستم این اخلاقو منم دارم صورتمو میشورم پیش خانواده ی همسرم چون اولا احتیاج ب خودنمایی ندارم بعدشم اونی ک بخاد منو بپسنده پسندیده ولی در کل زیاد ارایش نمیکنم چون ارایش پوستو نابود میکنه

کم کم خودتو میتونی عادت بدی مثلا یه مدت خط چشم نکش عادت میکنی یه مدت کرم پودر نزن بازم عادت میکنی ...

منم خط چشم دارم ولی الان خیلی وقته از کرم پودر استفاده نمیکنم

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

عزیزم منم 28 سالمه اولین بارواسه عقدم رفتم ارایشگاخب ک چی حتی عروسی فامیل گ میرفتم ضدافتاب رنگی رژوریمل میزدم بعضیابایه رژزدن هم کلی تغیرمیکنن ولش کن بنده خداروخب شایدتوخونه واسه شوهرش ارایش کنه ازکجامیدونی