2777
2789
عنوان

یه سوال؟

89 بازدید | 16 پست

دوستان برای تسکین درد پریودی چیکارمیکنید؟غیر از خوردن مسکن راهی هست آدم همونقدر دردش آروم بشه که وقتی قرص مسکن میخوره؟😢😭

نشود فاش کسی آنچه میان من وتووووست...❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خرمازیادبخور 

یعنی درحد مسکنه؟زنجبیل وعسل ونبات ودارچین و... امتحان کردم حتی خرما ولی درحد دوسته تا دونه.افاقه نکرده

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
سلام گلم اره ورزش دراز نشست خیییییلی کمک میکنه دردت کاملا آروم میشه من وقتی دردم میاد درازنشست انجام ...

جدی میگین؟امتحان میکنم حتما

یعنی درحد مسکنه؟زنجبیل وعسل ونبات ودارچین و... امتحان کردم حتی خرما ولی درحد دوسته تا دونه.افاقه نکر ...

خرماخیلی خوبه قبل پریودیت حی روزی دوتا بخور عالیه

اونایی که میدونن؛کجاخودشونوبه نفهمی بزنن خیلی آدمای فهمیده ای هستن

اوف خواهر

هر کاری بگی انجام دادم

تا آمپول نزنم خوب نمیشم که نمیشم

دردم خیلی زیاده

قبلا روز اول فقط دردم میگرفت 

جدیدا روز دوم درد وحشتناکی میاد سراغم

ولی اگر آمپول بزنم بعد یه ربع خوب میشم

ولی آخه تا کی آمپول🙁🙁🙁

و خدایی که به شدت کافیست😌