2777
2789
عنوان

بازم دلم شکست ....

196 بازدید | 34 پست

تازه فهمیدم خواهرم بارداره ..دوتا پسر داره ..اینم سومیش ..بدون هیچ دوا و درمونی😣ایقده دلم گرفته ...خدایا پس کی ب من میدی 😐🙁😢😢😢😢😢ببین ب کجا رسیدم ک وقتی میفهمم خواهرم باردار شده اینطوری میشم😭😭😭😭😭

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا حسادت ب خواهر چقد بده ؟؟؟؟؟؟

حسادت نیس😢😢😢😢میرم تو فکر چرا ب من نمیده خدا

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
خب عزيزم شما اگه باردار نميشي رفتي دكتر ببيني مشكل از كجاست؟

اره شوهرم واربکوسل داشت عمل کرد خودمم یه کمی تنبلی دارم

عزیزم انشالله خدا  به همین زودی یه فرشته نازنین نصیبت کنه

خدا از دهنت بشنوه 

هرکی غمش تودلشه توازغصه های اون چی میدونی عزیزم فکرمیکنی نگه داری سه تابچه واقعا سخته انشالله حاجت روابشی وب حق فاطمه زهرادامن توهم سبزبشه خدابهت یه نینی خوشگل وتپلی بده

رفتی دکتر؟ دارو میخوری

اره یه ساله متفورمین میخورم شوهرمم تازه واریکوسل عمل کرده یه ماهه