وجین مدیر استارتر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 204 عنوان قالب کمربندی 125 بازدید | 10 پست بچه ها سگک قالب کمربندیم خراب شده پیچاش کنده به نظرتون میشه درستش کرد؟ خدایا تنها امیدم تویی ... تنهام نزار... 1398/05/03 | 16:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماماندخملک عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 قالب کمربندی خوبه؟ راضی هستی؟من همیشه سلیکونی استفاده می کنم ولی دوست دارم کمربندی داشته باشم. به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
وجین مدیر استارتر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 204 اگه بلدید ممنونم پاسخ بدین خدایا تنها امیدم تویی ... تنهام نزار...
وجین مدیر استارتر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 204 قالب کمربندی خوبه؟ راضی هستی؟ من همیشه سلیکونی استفاده می کنم ولی دوست دارم کمربندی داشته باشم. من که اولین بار بود توش درست کردم اومدم کمربندشو باز کنم اینقد سفت شده بود که سگکش از جا در اومد😕 خدایا تنها امیدم تویی ... تنهام نزار...
ماماندخملک عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 من که اولین بار بود توش درست کردم اومدم کمربندشو باز کنم اینقد سفت شده بود که سگکش از جا در اومد😕 ای بابا.خب ببر از جایی که خریدی بهشون بگو. شاید هرز بوده. به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
وجین مدیر استارتر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 204 ای بابا. خب ببر از جایی که خریدی بهشون بگو. شاید هرز بوده. اشتباهم این بود که کاغذ روغنی انداختم چون خودش سفت بود کاغذ لاش گیر کرده بود خدایا تنها امیدم تویی ... تنهام نزار...
ماماندخملک عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 اشتباهم این بود که کاغذ روغنی انداختم چون خودش سفت بود کاغذ لاش گیر کرده بود آهان.من بلد نیستم وگرنه حتما راهنماییت می کردم. ببخشید. به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
وجین مدیر استارتر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 204 آهان. من بلد نیستم وگرنه حتما راهنماییت می کردم. ببخشید. مرسی گلم خدایا تنها امیدم تویی ... تنهام نزار...
عمم عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 4983 با یه خال جوش درست میشه اگه کسی بلدش باشه مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
وجین مدیر استارتر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 204 با یه خال جوش درست میشه اگه کسی بلدش باشه خال جوش چیه؟ کیا انجام میدن؟ خدایا تنها امیدم تویی ... تنهام نزار...
عمم عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 4983 کسیکه جوشکاری بلده یا دستگاه جوش داره مثل لوله کش ها آهنگرها بعضی مکانیک ها هم دارن از همسرتون بپرسید بهتون بهتر توضیح میده مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹