👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم .. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن )
خانوم منجم🪐⭐️ اگه کارم داری امضامو بخون❌فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید و لطفا تقاضای خدمات رایگان نداشته باشید چون این شغل منه و بابتش دارم زحمت میکشم و تلاش میکنم، سپاس از درک تون🙏🏻 تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...اما خیلی از کاربرا توهین میکنن و نمیذارن کارمو درست انجام بدم برای همین تصمیم گرفتم تاپیکامو قفل کنم🫠