2777
2789
عنوان

میخوام چاق شم کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 88 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی رابطه زناشویی بدون جلوگیری

به به فقط این یکیو نشنیده بودیم که شنیدیم خانم از کی تا حالا .... چاق میکنه ادم تو نینی سایت هر روز یه چیز جدید و عجیب میشنوه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
توی تلگ رام توی کانال های تغذیه برید که نتیجه گرفته شده

من هرکارمیکنم نتیجه نمیگیرم از خوردن جوانه گندم تا سویق

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش . . .
والا من چندین سال حتی صدگرم هم اضاف نکردم باتغذیه الان نصف قبل غذامیخورم وزنم اضاف میکنم

تغذيه خيلييى قلق داره..كسى با زياد خوردن الكى چاق نميشه..اونى ك شده ژنش و سوخت و ساز بدنشم مدنظر بوده عزيزم

@zahrapashaei76    این ای دی مشاوره اگه خواستین برین توضیح میده .عکس تمام مجوز ها و افرادی ...

ممنون عزیزم حتما سرمیزنم

من هرکارمیکنم نتیجه نمیگیرم از خوردن جوانه گندم تا سویق

ببین یکی همینجا میگفت با خوردن شیره انگور چاق شده روزی ۶ لیوان اب که توش شیره ریخته شده من دوست نداشتم نتونستم بخورم تو بخور یکی هم میگفت قرص مخمر ابجو فوقوالعاده بود من تازه گرفتم هنوز ستفاده نکردم 

تغذيه خيلييى قلق داره..كسى با زياد خوردن الكى چاق نميشه..اونى ك شده ژنش و سوخت و ساز بدنشم مدنظر بود ...

من که انقد میخورم خودم خسته شدم

تیروئید تون مشکل نداره ؟

درباره قرص مخمر ابجو اطلاعات داری؟میگن بعد قطع کردن قرص وزن برمیگرده نمیدونم درسته یا نه