2777
2789
عنوان

میخوام چاق شم کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 88 پست
هرکی راهکار های طبیعی بدون مصرف دارو داره راهنمایی کنه لطفا

منم توشیر دهی اک وشدیدن لاغر خیلی پیگیر چاق شدنم تاالان نتیجه نداده خیلیا میگن پودر چاقی لیدی میل مخصوص مامانای شیرده،شیرم زیاد میکنه وبچه رم تپل من فقط شنیدم گیرم نیومدهرجارفتم خاستی شما امتحان ک منم در جریان بذار

بچه هاص شمابگید من چی بخورم الاغر بشم اشتهام کم بشه منم بهتون میگم چی بخورین چاق بشد

زن دادش من اینطوری لاغر کرد برنج نمیخورد اگر هم میخورد در حد یکی دو قاشق که مدیون نفسش نشه بیشتر سوپی که توش همه چی بود شیرینی اصلا بستنی تا حالا ندیدم بخوره سعی میکرد نسبت به قبلش کمتر بخوره روزی یه ساعت پیاده روی 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اين هم براى شما هم استارتر اول مطمئن شين انگل روده اى پركارى تيروييد يا مشكل خاصى ندارين.. بعد فعا ...

ممنون عزیزم خداکنه جواب بده

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش . . .
مخمر اب جو انقد ادمو گشنه میکنه دهن ادم سرویس میشه 😐

تو خوردی میگن بعد قطع کردنش وزن برمیگرده درسته

منم توشیر دهی اک وشدیدن لاغر خیلی پیگیر چاق شدنم تاالان نتیجه نداده خیلیا میگن پودر چاقی لیدی میل مخ ...

اگه پیداکنم استفاده میکنم ونتیجه رو بهتون میگم

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش . . .
باتمام غذاهات کره بخور شیرینی شربت شکلات اجیل تو فقط بخور 

کره سایز دور شیکمو زیاد میکنه به نظرم اگه ادم میخواد چاق شه بدون چربی اضافه چاق شه بهتره

تو خوردی میگن بعد قطع کردنش وزن برمیگرده درسته

من ۴ ۵ تا خوردم انقد گشنم میشد معدم درد میگرفت اگه همون لحظه ک گشنم میشد چیزی نمیخوردم دلم ضعف می اومد دیگ نخوردم این قرص فقط اشتها رو زیاد میکنه خودش چاق کننده نیست

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌