2777
2789

سلام به همه ببخشید یه سوال داشتم من ۳۱ تیر سرکلاژ کردم تو ۱۲ هفتگی تو بیمارستان لکه بینی قرمز رنگ داشتم که گفتن طبیعیه و کم کم رو به قهوه ای رنگ می ره ولی الان ۳روزه که مرخص شدم صبح ها میرم دستشویی بازم همون شکلیه و همون قدره مثل بیمارستان به نظرتون طبیعیه؟کسی تا حالا تجربه داشته؟؟

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سرکلاژ شده بودم ولی لکه بینی نداشتم زنگ بزن به دکترت 

اخه تو نت هم نوشته تا دوهفته طبیعیه نمیدونم چیکار کنم دکترم یکشنبه ها و سه شنبه ها هست

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
بهت امپول پروژسترون نداد؟

شیافشو داد و تو برگه مراقبت بعد از عمل زده فقط وقتی خونریزی شدید و درد شکمی شدید داشتی به بیمارستان یا مطب بیا

اخه تو نت هم نوشته تا دوهفته طبیعیه نمیدونم چیکار کنم دکترم یکشنبه ها و سه شنبه ها هست

حالا یکشنبه یه زنگ بزن شاید بتونه بهتر راهنماییت کنه ولی فکر نمیکنم نگران کننده باشه

عاشق ۲ تا دخترام هستم
حالا یکشنبه یه زنگ بزن شاید بتونه بهتر راهنماییت کنه ولی فکر نمیکنم نگران کننده باشه

واسم دعا کن خیلی نگرانم والا

شیافشو داد و تو برگه مراقبت بعد از عمل زده فقط وقتی خونریزی شدید و درد شکمی شدید داشتی به بیمارستان ...

خوب شیافت رو استفاده کن واستراحت کن از توالت فرنگی حتما استفاده کن.من خونریزیم هم قبل وهم بعد سر کلاژ بود روزی دوتا پرژسترون وشیاف هم میزدم

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖
خوب شیافت رو استفاده کن واستراحت کن از توالت فرنگی حتما استفاده کن.من خونریزیم هم قبل وهم بعد سر کلا ...

تا آخر بارداریتون خونریزی داشتید؟ من قبلش سرکلاژ نداشتم الان خیلی نگرانم اخه بچه قلبمو که از اول بارداری لکه بینی داشتم که دارم واسم نمونده و تو ۲۵ هفتگی فوت کرد الانم خیلی نگرانم دعا کن سالم به دنیا بیاد خیلی زخم زبون شنیدم

سرویکست چند بود مگه؟

۳۵ ولی بخاطر بارداری قبلیم که تو هفته ۲۵ دهانه رحمم یهو باز شد این سری دوخت

شیافت رو فراموش نکن 

ممنونم عزیزم التماس دعا خیلی خیلی