2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه درجه داره

مول کامل باشه باید سریع خارج بشه و بعد شیمی درمانی بشی

مول نسبی فقط باید سقط بشه

اگه مشکوک باشه یا فقط جفت مشکل داشته باشه و جنین سالم باشه میتونن تا هفته 28 تا 32 نگهش دارن بعد زنده دنیا بیارنش

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
چه کار کردین؟درمورد درمانتون توضیح میدین

من سال اول ازدواج ی حاملگی مول بود ک  سه ماهه بودم گفتن مول هست. شیمی درمانی و کورتاژ کردم .6،ماه دکترم گفت جلوگیری کن من دیگه تا 3سال بعدشم باردار نشدم.تا ابنکه دوباره رفتم پیش دکتر خودم چند سری درمان کرد گفت تخمک هام ضعیف شدن .دیگه الان سه تا پسر .پشت سرهم دارم

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!
من سال اول ازدواج ی حاملگی مول بود ک  سه ماهه بودم گفتن مول هست. شیمی درمانی و کورتاژ کردم .6،م ...

مال شما مول کامل تشخیص داد ن

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!
یکی میگه مولار یعنی چی استرس گرفتم

عزیزم استرس خودش خیلی بده واست .شما نگران نباش ب این چیزا هم فکرنکن