2821
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 36 پست
من دردای پریودی رو دارم اما ول میکنه، از شانسم دکترم نیست اصلا هر وقت میرم میگن امروز دکتر نیست آخه ...

با یه مشاور حرف زدم گفت طبیعی هورمونای بدنتون بهم ریخته بچه بیاد خوب میشین

نامه رو از طریق تلگ رام برام فرستادن میبرم نشون میدم ببینم چی میگه دکترم

با یه مشاور حرف زدم گفت طبیعی هورمونای بدنتون بهم ریخته بچه بیاد خوب میشین نامه رو از طریق تلگ رام ...

امروز رفتم خدا رو شکر دکترم اومده بودن، بهم نامه ی بستری رو دادن واسه روز شنبه، بهم گفت باید سزارین بشی، خاطره جون من فوبیای سوند دارم چندشم میشه از الان استرسم گرفته چیکار کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امروز رفتم خدا رو شکر دکترم اومده بودن، بهم نامه ی بستری رو دادن واسه روز شنبه، بهم گفت باید سزارین ...

خداروشکر عزیزم منم برا یکشنبه وقت سزارین برام گذاشته ولی احساس خیسی دارم فعلا نرفتم دکتر ببینم چی میشه

خداروشکر عزیزم منم برا یکشنبه وقت سزارین برام گذاشته ولی احساس خیسی دارم فعلا نرفتم دکتر ببینم چی می ...

امروز رفتم پیش دکتر سونومو نشونش دادم برا یکشنبه شب گفت برو بستری شو دوشنبه ساعت 7 صبح به امید خدا میرم اتاق عمل برام دعا کن از سوند خیلی میترسم

امروز رفتم پیش دکتر سونومو نشونش دادم برا یکشنبه شب گفت برو بستری شو دوشنبه ساعت 7 صبح به امید خدا م ...

توکل بر خدا عزیزم چطور قبول کرد سزارین شی چقدر سونو دادی من این دفعه دیگه سونو نخواست