بچه ها نمیدونستم کجا برم و به کی بگم،گفتم بیام اینجا به شماها بگم،من خوشم نمیاد برام تولد بگیرن،دوست ندارم خودم تو کارای تولدم دخیل باشم،دوست دارم برام همه کارا رو انجام بدن بعد بگن بیا تولدت،یعنی دوست ندارم مثلا بادکنک باد کنم یا تزئین کنم یا شمع بذارم،دوست دارم بقیه برام اینکارو بکنن،یعنی نه اینکه حتما هم بخواما،نه،من ترجیح میدم یا هیچی نباشه یا کلا خودم توش دخیل نباشم،اصلا یه تولد رمانتیک دو نفره رو خیلی بیشتر دوس دارم،یا رمانتیک دو نفره با به کیک کوچیک و کادو،یا اگه قراره مهمون بیاد من زحمتی نکشم و خودم برای خودم بادکنکامو وصل کنمو باد کنمو اینا،من اصفهانیم مامانم اینا اومدن تهران چند روز،دوس داشتم اگرم مهمونی شوهرم میخواد دعوت کنه فقط خانواده خودم باشن،خسته میشم از مهمونی،الان فقط گریم میاد،حوصله مهمون ندارم،حوصله مادرشوهرمو ندارم،بعدم که تولد اصلا مهمونی محسوب نمیشه،تازه باید اینهمه زحمت میکشی جبران کادو بقیه رو هم بکنی،کادو هم نمیخوام،دوس داشتم یا خانواده خودم باشن یا خودمون دوتا،بنظر من یا تولد باید خیلی لاکچری باشه و همه جمع باشن،یا یه تولد کوچیک دو نفره،اصلا حوصله مهمون ندارم،گریم میاد
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم الان شما الان باید دغدغه های مهمتری داشته باشی چون دیگه هزار ماشاله خانم خونه هستی. نگرانی بادکنک تولد واقعا برای شما خیلی سبکه حقیقتش خیلی خندم گرفت از طرز فکرتون.