2821
2789

چه تهدیدی کردیداخرش😂😂😂

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والاااااا به خدا بعضی ها اعصاب ندارن میان اعصاب مارو هم داغون میکنن بعدم میگن شما که بی فرهنگی و نقد ...

😂😂😂 قبول دارم حرفتو عزیزمم

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️

بادمجونها دو روی گاز یا زغال کبابی کن تا پوستش بسوزه. بعد پوستشو جدا کن وخردش کن.توی پیاز داغ عسلی سرخش کن سیر له شده و فلفل و زردچوبه بزن بعد گوجه رنده شده اضافه کن وخوب سرخ کن بزار تا خوب بپزه و جا بیافته. نمکش رو میزون کن و به تعداد نفرات تخم مرغ بشکن توش 

فوق العاده است 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂

بادمجون کبابی کن پوست بگیر بزار کنار...بعد یه پیاز خرد کن تفت بده سیر رنده شده اضافه کن گوجه رنده شده بریز توش به روغن ک افتاد بادمجون کبابی هارو له کن یا ساتوری کن بریز تو گوجه ها نمک اینام بزن مخلوط کن ۲تا تخم مرغ بشکن روش هم نزن درشو بزاش زیرشو کم کن تا تخم مرغ سفت بشه 

خدایا من طاقت انتظار ندارم منو اینجوری امتحان نکن من نی نی میخوام دامنو سبز کن😕

اول بادمجونا رو کبابی کن قشنگ مغز پخت شه.بعد تویه ظرف جدا پیاز و سیر با زرد چوبه سرخ کن بعد ک پیاز سرخ شد  بستگی ب میزان بادمجونت یکی یا دو تا تخم مرغ بنداز روشون و نیمرو کن. بعد میتونی اگه حال داری گوجه رو هم کبابی کن اگه حال نداره خورد کن ووسرخ کن. بادمجون پوست کنده رو با ساطور بزن و ریز ریزش کن اگه گوجت رو هم کباب کردی ساطوریش کن.نیمروت ک رو پیاز و سیر زدی رو هم ساطوری کن همه رو ادویه بزن و نمک بعد خوب هم بزن رو اجاق گاز بذار خوب گرم شه.دلم خواست

ای جاااااااااان ممنون

نوش جونت.ببین این دستور مثل اصلشه ک تو شمال میپزن.بعضیا میان گوجه و بادمجونو پیاز و سیر و قاطی میکنن بعد روش تخم مرغ میزنن. ک خوب نیست قیافشم خوب نمیشه. تو یه ظرفی تخم مرغ رو نیمرو کن که با پیاز و سیر فراوون رو قبلش پختی.بعد همه اینا رو ساطوری کن قاطی موادت کن

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز