ممکنه خون لانه گزینی 3روز بعد از نزدیکی دیده بشه؟ من سه روز از اقدامم گذشته. اقدام روز قبل از تخمک گذاری بوده. امروز از دستمال توالت که استفاده کردم هاله ی صورتی رنگی دیدم. یه قرمز خیلی روشن. این چیه دیگه؟!
همون لک تخمکگذاریت بوده نگران نباش...برای لانهگزینی هم خیلی زوده...
عزیزم خونریزی لانه گزینی چه جوریه من اقدام بودم ۴ یا ۵ مرداد مو عدم بود ولی ساعت ۱۲ ونیم شب که شد ۲ مرداد خون دیدم تا امروز اونم خیلی خیلی کم پریود شدم به نظرت یا نه
خدایا شکرت که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍 خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗 الهی به امید خودت 😗 👐 👐
عزیزم خونریزی لانه گزینی چه جوریه من اقدام بودم ۴ یا ۵ مرداد مو عدم بود ولی ساعت ۱۲ ونیم شب که شد ۲ ...
عزیزم خونریزی لانه گزینی همون یک یا نهایت دو روزه و خونش خیلی کمرنگ هست و مثل پریودی جریان نداره خونریزیش و بعد کلا قطع میشه....اگه اینطور بوده احتمال اینکه لانه گزینی باشه خیلی زیاده...
من اینجوریم امروز لک دارم وقهوه ایه شکمم درد میکنه یعنی باردارم یه تست هم زدم همینجوری، هاله خیلی ...
گفتم عزیزم اگه دیدی یکدفعه قطع شد احتمالش زیاده واینکه روز موعدت بی بی نشون میده...معمولا بعد از لانه گزینی بی بی مثبت میشه...اگه میگی هاله داره پس مثبته انشالله🙏