2777
2789
عنوان

کیک پز

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 20 پست
دستورای مختلف میپزه، حدود ۴۵-۳۰ دقیقه فکر کنم میذاره، بعد چک میکنه، شعله ی گاز کم باشه ها

ینی سرشو ور میداره؟😐من فک کردم سرشو ور داری کیک میخوابه پفش

همیشه مهربان خواهم ماند                             حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند.                            من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند...  
ینی سرشو ور میداره؟😐من فک کردم سرشو ور داری کیک میخوابه پفش

مگه درش شیشه نداره؟ از تو شیشه نگاه کن، بعدم تو فر که میذاری اینجوریه که، تا نیم ساعت در فرو نباید باز کنی، بعد از نیم ساعت اشکال نداره، چون کیک دیگه پفشو کرده و خودشو گرفته تقریباً

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه درش شیشه نداره؟ از تو شیشه نگاه کن، بعدم تو فر که میذاری اینجوریه که، تا نیم ساعت در فرو نباید ب ...

خدا خیرت بده نمیدونستم خیلی کمکم کردی😘 

ن باید بعد نیم ساعت سرشو وردارم چون همون روز اول که گرفتمش شیشش شکست و کیک شیشه ای درست کردم 😅الان رو اون قسمتش رفتم تعمیراتی براش فلز گذاشته که نشکنه

همیشه مهربان خواهم ماند                             حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند.                            من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند...  
خدا خیرت بده نمیدونستم خیلی کمکم کردی😘  ن باید بعد نیم ساعت سرشو وردارم چون همون روز اول که گ ...

😁😁 قربونت، خوب فکر نکنم بعد از نیم ساعت برداری اشکالی داشته باشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
😁😁 قربونت، خوب فکر نکنم بعد از نیم ساعت برداری اشکالی داشته باشه

Ok بازم ممنون