2777
2789
عنوان

سرسام گرفتم😫

657 بازدید | 19 پست

ساختمان بغل دستیمونو دارن میسازن هر روز یه مدل صدا میاد امروز که اصلا بماند یک صدا های عجیبی میاد سر درد گرفتم خوابمونو ازمون گرفتن خداشاهده انشاءالله زودتر کارشون تموم بشه تا دیونه نشدم😭😭😭

خدا صبرت بده  

همیشه مهربان خواهم ماند                             حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند.                            من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند...  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا صبرت بده    

آی گفتی مثلا به شوهرم گفتم بریم تو یه محله بی سر صدا خونه اجاره کنیم یه محله آروم نتیجش شد یه زمین خالی بغل گوشمون که از بد روزگار تا ما امدیم این خونه شروع به بنایی کردن

منم باردارم...همسایه بغلی؛پشتی و همسایه پایینیمونم دارن ساخت و ساز میکنن...انواع و اقسام صداها میاد...بخدا همش سرسام میشم توخونه.

.پریروز از بس سرسام گرفته بود تا صبحش خواب به چشام نیومد....خدا کنه زودتموم بشه...😔

منم دوران بارداریم بغلمون مجتمع میساختن پسرم دو سالشه هنوزم تموم نشده و سرصدامیاد.هر چقدر حساس باشی بدتره.تلویزیونو روشن بزار بهش فکر نکن.من گاهی یادم میره صدا میاد تازه صداشم خیلی زیاده 

سنگ میتراشن بتونو میتراشن و ماشین سنگین میاد

منم باردارم...همسایه بغلی؛پشتی و همسایه پایینیمونم دارن ساخت و ساز میکنن...انواع و اقسام صداها میاد. ...

آخ آخ عین من صاحب خونمون هم میاد طبقه پایین بنایی دارن بغلمون هم یه خونه نیمه سازه چند روز یه بار میان یه سر صدا میکنن میرن بنایه آدم نمیشه هم چیزی بگه خل نشیم صلوات ساختمون اینور هم که دیگه بماند کم مونده با این دستگاه زمین کنا بیان تو خونمون

منم دوران بارداریم بغلمون مجتمع میساختن پسرم دو سالشه هنوزم تموم نشده و سرصدامیاد.هر چقدر حساس باشی ...

ای وای خدا بهت صبر بده خیلی ناجوره اونجوری بابا دلم میخواد بخوابم امشبم مسافرم😢

آخ آخ عین من صاحب خونمون هم میاد طبقه پایین بنایی دارن بغلمون هم یه خونه نیمه سازه چند روز یه بار می ...

مثل ما....مثلا ما هم تصمیم گرفتیم بریم بهترین جای شهر تو یه محله آروم اما از قضا از روزیکه اومدیم همه جا ساخت و سازه...امروز خونه رو جارو میکشم فردا همه جا گردوخاکه...به آقا میگم این یود اونجایی که میگفتی تو یه محله خوب میبرمت...بفرما انواع و اقسام ماشین سنگینا اینجا کار میکنن!!