2777
2789
عنوان

عقرب زدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 31 پست
تا سه روز تو افتاب و حموم نرو اگه هم خواستی بری بیرون با کسی برو احتمال سر گیجه خیلی زیاده 

ولی علائم شدید نداشتم. فقط خیلی رنگم پرید و خیلی درد داشتم. دردش خیلی شدید بود اولش به سختی راه میرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهر منو چن وقت پیش نیش زد یه روز کامل تو بیمارستان موند 

شما رو چطور بستری نکردن؟؟🤔🤔🤔

حس خوووبیه🤗ببینی یه نفر همه رو بخاطر تو پس زده🤩واسه ی رسوندن خودش به تو همه  ی راهو نفس نفس زده😍😍حس خووووبیه♥️♥️
خواهرشوهر منو چن وقت پیش نیش زد یه روز کامل تو بیمارستان موند  شما رو چطور بستری نکردن؟؟🤔🤔🤔

شاید علائمش شدید بوده. از منم پرسید درمورد تنگی نفس و اینا ولی فقط دارو داد

باید یه روز کامل بمونی بیمارستان و هر چند ساعت یکبار ازمایش ادرار میگیرن ازت 🤔🤔 تعجب میکنم با دوتا امپول اومدی خونه

حس خوووبیه🤗ببینی یه نفر همه رو بخاطر تو پس زده🤩واسه ی رسوندن خودش به تو همه  ی راهو نفس نفس زده😍😍حس خووووبیه♥️♥️
ولی علائم شدید نداشتم. فقط خیلی رنگم پرید و خیلی درد داشتم. دردش خیلی شدید بود اولش به سختی راه میرف ...

اره همینطوره من تو خواب بهم نیش زده یه روستایی بودیم مثل سوزن رفت تو پام تا دیدم عقرب بود تیر میکشه باید یک روز تو بیمارستان تحت نظر باشی تا آمپول زد زهر و سرم بهت بزنن جواب آزمایشت اگه خوب باشه بعد آزادی 

شاید علائمش شدید بوده. از منم پرسید درمورد تنگی نفس و اینا ولی فقط دارو داد

اصلا هیچیش نبود ما میخواستیم بیایم خونه گفتن مرخص میکنین عواقبش به عهده ی خودتونه 

دیگه ترسیدیم و یه روز کاملشو موندیم 

اونم عقربش زرد کوچیک بوده و هیچیش نبود اصلا سالم سالم رو‌تخت نشسته بود

اره همینطوره من تو خواب بهم نیش زده یه روستایی بودیم مثل سوزن رفت تو پام تا دیدم عقرب بود تیر میکشه ...

برا منم آزمایش نوشت ازماش ادرار و cbc ولی ازمایشگاه بسته بود امروز میرم

اصلا هیچیش نبود ما میخواستیم بیایم خونه گفتن مرخص میکنین عواقبش به عهده ی خودتونه  دیگه ترسیدی ...

منم برا همین میترسم میگم دوباره برم دکتر آخه این دکتره رو از خواب بیدار کردن اومد 

منم برا همین میترسم میگم دوباره برم دکتر آخه این دکتره رو از خواب بیدار کردن اومد 

اره حتما برو بدی نداره گلم😘

انشالله ک چیزی نیس و زود زود خوب میشی🤗