2777
2789
عنوان

اسم پسر حسین برهان لطفا نظر بدید

436 بازدید | 23 پست

لطفا نظر بدید ممنون

تعداد رای : 13
نظرسنجی
حسین
13
100%
حسین برهان
0
0%

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توروخدا این کارا رو نکنید. حسین برهان چیه اخه.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمارو چرا باهم ترکیبی میزنین؟؟

حسین به این قشنگی برهان چی میگه دیه😒

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

چی بگم والا ، حسین خودش خوبه برهانم خوبه ! ولی ترکیبش مث اینه که تو ماست نوشابه بریزی😐

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 

هبچ کدوم

دومین که خیلی مسخرگی 

اولیه هم قدیمی و از مد افتاده

لز فا نخورید منو 

مرئی آه 

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷

وای واقعا انگار نوبرشو اوردین یه بچه زاییدین حسین برهان یه هیجده چرخ میخواد اسمو بار بزنه حمل کنه بعد قاجارو مسخره میکنن یاد اون دختره ماه بانوتاج الملوک السلطنه  افتادم

هبچ کدوم دومین که خیلی مسخرگی  اولیه هم قدیمی و از مد افتاده لز فا نخورید منو  مرئی آه ...

نظرا عین همه تا الان هول نشو غلط غلوط ننویس😂😂😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ترکیبش افتضاحه. خیلی خودمو کنترل کردم که نگم ولی واقعا بده

یا بذار حسین یا برهان.  این ترکیبا چیه دیگه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
وای واقعا انگار نوبرشو اوردین یه بچه زاییدین حسین برهان یه هیجده چرخ میخواد اسمو بار بزنه حمل کنه بع ...

عزیزم فقط نظر بود ممنون

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40