2777
2789
من با شوهرم دوست بودم...بعد از عقد اون از دوست دختراش میگفت با هم میخندیدیم بهشون   فکر نکنی خ ...

الان قشنگ می‌دونه ناراحت میشم میگه مرگ من ناراحت نمیشی بگم البته بیچاره نمیخاد بگه خودم دوست دارم بدونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه رفته بودیم بیرون دو تایی دوتا دختر داشتن میرفتن یکیش گفت خوش ب حالت نامزد منم سرشو انداخت پایین خندید بعد گفت بهم دوس دخترش بوده یا میگه شبا می‌گفت بریم میگفتم کجا می‌گفت بغلت

الان قشنگ می‌دونه ناراحت میشم میگه مرگ من ناراحت نمیشی بگم البته بیچاره نمیخاد بگه خودم دوست د ...

خب تو ک اعصابت خرد میشه چرا میخای بگه بهت؟؟؟ آخه این چه کاریه که با خودت میکنی عزیزدلممممم  به زندگیت برس ، به خودت برس، چیکار داری اون بنده خدا توی مجردی چیکار کرده و به دوس دخترش چیا گفته..عجبااااااا