2777
2789
عنوان

خرید اینترنتی

178 بازدید | 22 پست

سلام وقت همه بخیر🌹 این مانتوهایی که تو اینیستا برای فروش هست که خییییلیم شیک واراسته هستن .آیا تو واقعیت هم همین‌طوره؟؟کیا خریدن که دقیق مثل خود تبلیغ بوده🤔 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تجربه خوبی از هیچ خرید اینترنتی نداشتم تاحالا.....همیشه میگن شنیدن کی بود مانند دیدن

😑😑

من خیلی خرید اینترنتی داشتم.همشون خوب بودن الا ۲ مورد.ک رنگش متفاوت با ژورنال بود.یکیشم عوضی بود لاک جیگری سفارش دادم یه رنگ لاک نارنجی برام فرستاد.البته.قیمت زیادی هم نبود.دیگ پیگیرش نشدم ولی شانس اوردم چندساله.مانتو چیزیه ک باید تن زد و خرید

من خیلی خرید اینترنتی داشتم.همشون خوب بودن الا ۲ مورد.ک رنگش متفاوت با ژورنال بود.یکیشم عوضی بود لاک ...

پس نگیرم؟؟

تجربه من  از دوتا پیج عالی بود  و از یه پیج  فقط 50 تومن برای پست  گرفتن و از ب ...

چقد اول خودشون و خوب میگیرن که آدم لذت میبره .اما بعدش .حالا کاراشون قشنگ هست یانه؟

چقد اول خودشون و خوب میگیرن که آدم لذت میبره .اما بعدش .حالا کاراشون قشنگ هست یانه؟

چادر سفارش دادم 

مدل دانشجویی بعد برام چادر ملی فرستاد گفت   دانشجوییه  پس فرستادم  15 پول پیک دادم   بعد رسید دستش قرار بود یه چیر دیگه بفرسته دوباره 15 ریختم  بعد چند روز گفت  پیک اومده درخونتون نبودید برگشته  شهرمون 😐 دوباره 15 گرفت و بعد با دعوا  پول و پس گرفتم

چادر سفارش دادم  مدل دانشجویی بعد برام چادر ملی فرستاد گفت   دانشجوییه  پس فرستادم & ...

خب ایناهمشون مثل همن .منم یبار کلی لوازم کوچیک آشپزخونه سفارش دادم .هی پرسیدم دارین ازاینا؟اونم میگفت آره.تا اینکه روز تحویل رسید اونم بعد از دوهفته.اصلا اصلا تمام سفارشاتمو نیاورده بود تازه اونای دیگه هم انگار کهنه بودن.

چادر سفارش دادم  مدل دانشجویی بعد برام چادر ملی فرستاد گفت   دانشجوییه  پس فرستادم & ...

گفتم این اینجوری شد شاید بقیه مثل این نباشن 🤔 چون خیلی شیک تر هستن نسبت به بازار و متفاوت.میخواستم بگیرم ولی دیگه پشیمون شدم 😑 ممنون از شما که کمکم کردین🙏🙏