2777
2789
عنوان

میگه برو ....

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 30 پست
مرداهمینن خودشون یکاری بکنن تاعمردارن به روت میارن ولی توهرکارکنی تهش میگن مگه چکارکردی انگار زنو به ...

اتفاقا بهش گفتم چرا من برم تو برو خونه بابات .گفت نبابا دیگه چی میری هیچوقتم نمیام دنبالت منم بهش گفتم مگه نگفتی طلاق فردا اول وقت میری برا طلاق 

والا چی بگم شوهر منم همینطور بود .نمیخوام تو دلتو خالی کنم ها اخلاقا فرق داره...

ای وای.نکنه جنسشون یکیه.ولی ن فکر نکنم.بدترین توهینارو بهش کردم.فحش دادمش.حتی گفتم الهی جلوی چشام جون بدی من کیف کنم.جیک نزده.فقط منت کشییده .گفت اگه تو راضی هستی بمیرم چشم.من میمیدم تو ب ارزوت برسی اما مال خودمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوایل ازدواج شوهرم بعد از دعوا می گفت برو بیرون، منم می گفتم نمیرم، بعدتر وسیله می شکست و با داد می گفت که برو بیرون ، منم می رفتم خونه مامانش، بعدتر اومد منو از خونه مامانشم بیرون کرد، منم رفتم خونه بابام و دیگه برنگشتم سه هفته خونه بابام بودم بعد اومد دنبالم و الان چند روزه خونه خودمم

باید ببینی شوهرت چطور آدمیه، بعضیا میگن برو بیرون و دوست دارن زنشون نره که حس کنن به زندگیشون پایبنده

بعضیام باید بذاریشون و بری که آدم شن

ببین شوهرت از کدوم دسته س؟ و کاری رو که به صلاحته انجام بده

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم
اتفاقا بهش گفتم چرا من برم تو برو خونه بابات .گفت نبابا دیگه چی میری هیچوقتم نمیام دنبالت منم بهش گف ...

خوب گفتی 

نری بیرون

اگر خیلی مشتاق طلاقه خودش بره دنبال کاراش 

اینکه میگم نرو بیرون که بعدا خدایی نکرده اگر کاربه دادگاه کشید برگ برنده دستت باشه بگی منوازخونه بیرون کردوازین حرفا

میشه  دست از طلب ندارم تا کام دل برآید
اتفاقا بهش گفتم چرا من برم تو برو خونه بابات .گفت نبابا دیگه چی میری هیچوقتم نمیام دنبالت منم بهش گف ...

طلاق طلاق نکنین.سردی میاد وسط.عادی میشه.من الان اسم طلاق میارم عشقم تا دو روز خودخوری میکنه دلخور میشه .میگه حتی ب زبان اوردنش جایز نیست دختر.تو چرا انقدر راحت ب زبان میاری نگه زندگی الکیه ک تا یک چیز شد طلاق.

ای وای.نکنه جنسشون یکیه.ولی ن فکر نکنم.بدترین توهینارو بهش کردم.فحش دادمش.حتی گفتم الهی جلوی چشام جو ...

۳بل ازدواج خیلیارودیدم اینجور نمونش دخترعمم جوری عاشق هم بودن بقول فامیل انگارفیلم هندی بود پسره جیک نمیزدمقابل دخترعمم همینکه رفتن سرزندگی بعد ۷سال بادوتابچه جداشدن

مردارونمیشه شناخت اصلا نشالله شماباعشقت خوشبخت باشی دوست عزیز

اوایل ازدواج شوهرم بعد از دعوا می گفت برو بیرون، منم می گفتم نمیرم، بعدتر وسیله می شکست و با داد می ...

دقیقا یکسری رو ول کنی از خدا میخوان میرن دنبال یللی تللی.اما یکسری هم دوس دارن رو عشقت پافشاری کنی و تحت هیچ شرایطی تنهاش نذاری.منکه از الان بهش گفتم قهرم کردی حق نداری پاتو بیرون بذاری.منم جایی نمیرم.کنارمم باید بخوابی حتی اگه قهر باشی.پدرمادر خودم همینجورین.اگر مادر من رفته بود خونه باباش تا الان هزار دفه بابام طلاقش داده بود

۳بل ازدواج خیلیارودیدم اینجور نمونش دخترعمم جوری عاشق هم بودن بقول فامیل انگارفیلم هندی بود پسره جیک ...

😑😑😑😑😑😑😑اخه این از خانوادش فراریه.فقط منو داره.منم همش سواستفاده میکنم باهاش قهر میکنم...فیلم هندی نیستا.ناراحتم میشه از حرفام دلخورم میشه.اما تمام ترسش از دست دادنمه.منم سیاست دارم دیگه تو زندگی میگیرمش تو مشتم.کاری میکنم خانواده ی منو پدر مادر خودش بدونه

اوایل ازدواج شوهرم بعد از دعوا می گفت برو بیرون، منم می گفتم نمیرم، بعدتر وسیله می شکست و با داد می ...

انشاالله دیگه از این مسائل واست پیش نیاد .من ادمیم که اصلا دوست ندارم خانوادم بفهمن به هیچ عنوان اتفاقا خیلی هم پشتمن ولی اصلا دوست ندارم دخالتشون بدم  .والا ادم باید حق رو بگه مرد خوبیه ولی تو عصبانیت خیلی بد میشه 

😑😑😑😑😑😑😑اخه این از خانوادش فراریه.فقط منو داره.منم همش سواستفاده میکنم باهاش قهر میکنم...فیلم ...

اشتباه برداشت نشه گلم منظورم ازفیلم هندی اون احساسات بینشون بود برای هم اشک میریختن بیا و ببیننننن 

حالا که حداشدن سایه هموباتیرمیزنن

ان شالله عاقبت بخیرشی عزیزم

طلاق طلاق نکنین.سردی میاد وسط.عادی میشه.من الان اسم طلاق میارم عشقم تا دو روز خودخوری میکنه دلخور می ...

کاملا درست گفتن .والا شاید باورتون اولین باره که بهم گفته اولین باره که بهش گفتم .یه لحظه احساس کردم اشتباه شنیدم ولی دوباره تکرارش کرد منم جوابشو دادم بی معرفت 

انشاالله دیگه از این مسائل واست پیش نیاد .من ادمیم که اصلا دوست ندارم خانوادم بفهمن به هیچ عنوان اتف ...

ممنون، ان شالله شوهر تو هم اخلاقش خوب میشه

هر وقت دعوا کردین ذکر یا ودود رو زیاد بگو، من هروقت میگم باهام خوب میشه فقط وقتایی که زیادی قاطی می کنه خودم رو هم یادم میره چه برسه به یادخدا، ولی سعی کن همیشه پیش خودت تکرارش کنی خیلی ذکر خوبیه

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم