کار از محکم کاری عیب نمی کنه😂😂😂این همه با زبون خوش گفتن نخوابید شاید خشونت ج داد
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
آخه خندم گرفت خواهرم وقتی میاد خونم عینه بچه ها عادت کرده تو شیشه آبمیوه اینا میخوره .. ...
خداییش بعضی وقتا مزه میده. منم یواشکی خیلی از این کارا میکنم. اصلا کسی باورش نمیشه من این کارا رو بکنم. ولی کارای بچه گونه زیاد میکنم. بچه هام عشق میکنن. کلی با هم میخندیم. دیوونه خونه راه انداختم😅😅😅