2777
2789
عنوان

کار

66 بازدید | 12 پست

بچه ها خیلی دوست دارم برم سرکار درسم خوندم ولی نمیدونم چیکار کنم انقدرم نا امیدی از بقیه میشنوم که میگن هر چی نرم افزار و کامپیوتر یاد بگیری فایده نداره 

خوشبختی جوونا صلوات ☺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کامپیوتر اتفاقا الان خیلی کار براش هست

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
دنبال اش هستی تو اگهی ها رزومه بفرست 

تازه درسم رو تموم کردم عزیزم فقط کلاس اتوکد رفتم اینو بلدم ی دفتر کاریابی هم ثبت نام کردم ی نرم افزار تو گوشیم ریخت ولی کارای پیشنهادیش خیلی کمه و شرایطش مسخره 

خوشبختی جوونا صلوات ☺
تازه درسم رو تموم کردم عزیزم فقط کلاس اتوکد رفتم اینو بلدم ی دفتر کاریابی هم ثبت نام کردم ی نرم افزا ...

چون هنوز سابقه نداری سال اول راضی شو به حقوق کم امه حتما درمورد رشته ات باشه سال بعد بگردی جای بهتر پیدا میکنی 

چون هنوز سابقه نداری سال اول راضی شو به حقوق کم امه حتنا درمورد رشته ات باشه سال بعد بگردی جای بهتر ...

اصلا حقوقش برام مهم نیست عزیزم شرایطشون مسخره هست اینکه مثلا زده سن حداقل سی مدرک لیسانس حتما مجرد 

خوشبختی جوونا صلوات ☺
اگ کار میخوای تو رشته ی خودت نگرد من همه جا دنبال کار رفتم نبود جز تو بازار و فروشندگی

اره ی جا زنگ زدم میگه با ماشین میفرستیمت دم مغازه ها برا فروش لوازم آرایشی این چطوره به نظرت؟

خوشبختی جوونا صلوات ☺
اصلا حقوقش برام مهم نیست عزیزم شرایطشون مسخره هست اینکه مثلا زده سن حداقل سی مدرک لیسانس حتما مجرد&n ...

بگرد به جز کاریابی نیازمندیها یا سایت های معتبر که درخواست کار دارن هم رزومه بده انشاالله پیدا میکنی 

بگرد به جز کاریابی نیازمندیها یا سایت های معتبر که درخواست کار دارن هم رزومه بده انشاالله پیدا میکنی ...

مرسی عزیز از دیروز تو آی استخدامم دنبالشم امروز ی چی دیدم میگه باید افیس و ضوابط شهرداری رو بدونی  از ی اقا که  عمران خونده بود پرسیدم گف فایل ضوابط تو نت هست من خوندم رفتم مصاحبه بلدم بودم ردم کردن بعد شرکت عمرانی نیستن آژانس املاکن یعنی چرت و پرت گفته؟

خوشبختی جوونا صلوات ☺
مرسی عزیز از دیروز تو آی استخدامم دنبالشم امروز ی چی دیدم میگه باید افیس و ضوابط شهرداری رو بدونی&nb ...

والا نمیدونم فقط ی مورد دیگه هر جا میری مصاحبه مراقب باش در مورد محیط اش و اینکه اگه تنها میری مصاحبه . نگران هم نباش هم بگرد هم از خدا بخواد ی جای خوب کار پیدا کنی