2777
2789
عنوان

کوفته تبریزی

185 بازدید | 9 پست

مامانا خانومای کدبانو تبریزیای عزیز یه دستور خوب و خوشمزه برای کسی که میخواد اولین بار این غذا رو درست کنه با ریزه کاریاش بهم میدین؟

لایک نکنید🙂‍↔️

من دوبار خوردم خیلی بدمزه بوده.تلخ بود انگار 

نمیدونم بدمزس یااونا خوب درست نکرده بودن

دلم میخواد خودمم درست کنم ولی خیلی خوشمزه شه دستور اصیلش رو اگه کسی داشت بگه لطفا

میشه واسه حاجتم ی صلوات بفرستی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من درست میکنم ولی کوفته های مادرم حرف نداره و البته چشمی بلد هستیم ولی از مهمترین فوتش اینه که باید ...

سبزی خشک فقط باید بزنم ؟

برنج رو بذارم کامل نرم بشه بعد ابکش کنم؟

لایک نکنید🙂‍↔️

سبزی خشک فقط باید بزنم ؟ برنج رو بذارم کامل نرم بشه بعد ابکش کنم؟

سبزی خشک معطر بله خوش عطرش میکنه   لپه  وبرنجرا بزار بپزه خوب ابشو بکشه بعد با گوشت و ادویه فلفل و زردچوبه و نمک ۱ تخم مرغ سبزی حسابی ورز بده وسطش تخم مرغ آب پز و پیاز سرخ شده و زرشک آلو و گردو هر کدومو داشتی بزار گلوله کن بزار سرخ بشه بعدم کمی آب و رب بزن کمی هم توی اون قل بزنه ..مهمترینش ورز دادن هست که سفت بشه وا نده 

مشاور امور ملکی در کیش..🌴

گوشت چرخ کرده لپه پخته شده رو چرخ میکنیم تخم مرغ برنج سبزی (شوید مرزه ریحان )پیاز رنده شده  زردچوبه و نمک همه مواد رو خوب  قاطی و خوب ورز میدیم بعد گلوله گلوله میکنیم اگه خواستیم توش الو خشک هم میریزم یه پیاز رو ریز خورد میکنیم تو قابلمه تف میدیم بهش رب اضافه کرده  توش اب میریزم میزاریم جوش بیاد وقتی جوش اومد کوفته ها رو‌میریزم توش من توش عصاره مرغ هم میریزم که خوشمزه تر میکنه