2777
2789

اصلا پیش دکتر آیتی نرین من که هیچ وقت ازش نمیگزرم بی مسئولیت ترین دکتر موقع زایمان ضربان قلب بچه من کند بود و مایع دورش هم کم شده بود ۲۰ سااااااعت زایمانم طول کشید به خاطر اینکه اجازه سزارین نمی‌داد بچم رو فقط خدا نگه داشت وقتی دنیا اومد مثل بیدمیلرزید و ناله می‌کرد بچم ۴ روز nice بستری بود مردم و زنده شدم خدا ازش نگزره بدترین تجربه عمرم بود هرچی زایمان اولم راحت بود و سر ۶ ساعت زایمان کردم سر دومی هلااااک شدم نامرد من بهش گفته بودم که طاقت درد ندارم اپیدورال میخوام حتما گفت آره میزنیم برات من رو که اپیدورال کردن تا ۳ ساعت بعد که بچه دنیا اومد هرچی زجه زدم و التماس کردم گفتن دکترت اجازه شارژ اپیدورال رو نمیده بعد هم موقع زایمان اومد با کلی بد اخلاقی سر منی که داشتم از درد میمردم کلی داد و بیداد کرد و کلی رفتار های بد دیگه بعد هم بچه رو گرفت انداخت رو شکمم و پاشد رفت حتی جفت رو هم در نیاورد همین دیگه ندیدمش کلا ۵ دقیقه هم بالای سرم نبود توروخدا پیشش نرین جون خودتونو بچتون رو نسرین دست آدمی که جون بچه براش مهم نیست فقط میخواد طبیعی بزاونه به هر قیمتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.