2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

160 بازدید | 25 پست

سلام جیگرا❤

13تیر پریود شدم و بعداز پری اقدام داشتیم همش زیر شکم و تخمدانها و کمرم درد میکنه و سینه هامم تیر میکشه تو این مدت با سردردهای خفیف

امروز بی بی زدم بعداز نیم ساعت دیدم هاله انداخته ولی کمرنگ،کم و بیش بیحالم هستم 

کسی این تجربه رو داشته راهنماییم کنه؟؟؟؟

بعد نیم ساعت معتبر نیست گمونم 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم منم دو روز مونده به موعدم هاله انداخت بعد یه ربع و آزمایش دادم 260 بود بتا، البته من سه روز قبلشم لک دیده بودم ولی همین علائمی که گفتیو واشتم، دو روز دیگه دوباره بیبی بذار

تا موعد پری صبرنکنم اشکال نداره؟

آها من فک کردم زدی 3 تیر، آره حتما صبر کن تا 11 ام، چون من تو دوران اقدامم همیشه از نیمه دوره ام تا پریود بعدی این دردا رو داشتم ولی ماهی که هم حساسیت سینه داشتم هم لک دیدم باردار بودم، ممکنه مثبت بیبی این تایم درست نباشه

والا توی همین سایت خوندم خانما میگفتن اگه منفی باشه اصلا هاله نمیندازه چند روز قبل بی بی زدم منفی ب ...

آخه من هاله داشتم بعد نیم ساعت 

کیست بود 

چند روز ب موعدت مونده عزیزم؟ 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁