2777
2789
عنوان

کیا رانندگی میکنن

4484 بازدید | 40 پست

بیاین لطفن من خیلی استرس دارم چیکار کنم استرسم کم شه تو رانندگی

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استرس نداره ک...ی مدت جاهای خلوت رو خودت تنهایی بشین و برو ترست میریزه

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
استرس نداره عزیزم من تازه ۳ سال بدون گواهینامه بودم😁💪🏾

خوش بحالت من همش حس میکنم الانه ک تصادف کنم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
استرس نداره ک...ی مدت جاهای خلوت رو خودت تنهایی بشین و برو ترست میریزه

هرکاری کردم نمیتونم

من.اولشه عادی میشه برات.منکه اینقدر ریلکس بودم همه میگفتن کاش یکم استرس داشتی نگران می بودی 

خوش بحالت

توی شهر رانندگی میکنی عزیزم

شهر جاده اتوبان.اگه بدونی اولین باری که نشستم پشت فرمون تو شهر چه شکلی بودم خندت میگیره ولی الان ۱۲۰کمتر نمیرم یعنی خجالت میکشم برم بااین سرعت

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

استرس نداره عزیزم من تازه ۳ سال بدون گواهینامه بودم😁💪🏾

واقعا؟تصادف نکردی تو این سه سال؟

انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند

استرس نداره ..به قول بابام فوقش میزنی به در و دیوار یا ماشین تو شهری هیچ چی نمیشه البته اگر مسلطی فقط سترس داری ولی اگر صعیفی نه ..ولی باید بشینی تا یاد بگیری ..من عاشق رانندگی بودم از16 نشستم  😂😂😂الانم تو جاده من اکثرا میشینم