2777
2789
عنوان

خیلی دپرسم

138 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من احساس میکنم افسردگی گرفتم اخه دواز خانوادمم و بچه دار به خاطر تنبلی نشدم تیوی هم چند روزیه خراب شده چیکار کنم تا شب تنهام چجوری شاد بشم اهنگ هم گوش میدم دپرس تر میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش بگذرون خودتوباکاری مشغول کن منم توشهری دورازخانواده هستم ولی خودمومشغول میکنم

6مه کارای خونه برام تکراری شده دوست دارم کاغذ دیواری بشه کابینت خشگل اما شوهرم فعلا میگه نه

برو کلاس یه هنری یاد بگیر بعد تو خونه برا خودت کار کن. هرچند باید تو جمع باشی تا روحیه بگیری خودتا م ...

شوهرم حساسیت داره ببرم مادرشوهرمم باید دنبالم بیاد اعصابم خورد میشه مگه بچم بچه گرفتن به جا عروس

آرایش کن ، موهاتو درست کن ، کتاب بخون، شیرینی بپز.

من خودم گاهی حوصلم سر میره یه کمدی کابینتی چیزی میریزم بیرون مرتب میکنم بعد یهو یه چیزایی پیدا میشه یا چیزای قدیمی میبینم خوش حال میشم. یا مثلا آلبوم نگاه کن ، عکسای قدیمی رو نگاه کن . 

شوهرم حساسیت داره ببرم مادرشوهرمم باید دنبالم بیاد اعصابم خورد میشه مگه بچم بچه گرفتن به جا عروس

از اینترنت ثبت نام کن وهر کلاسی خواستی... آموزش اینترنتی ببین... تو که اصل کاری مادرشوهرت پیشته همون برات بسه تنهایتا پر میکنه😬😬😬

به شدت خوابالوام ولی وقتی بیدار مشم با توجه به تنبلی تخمدانم پشیمون میشم 

نخواب بدنت راکد میشه. تنبلیت شدیدتر میشه. بعد مدتی کلسیم بدنت پایین میاد واستخوان ومفاصلت سستر میشن. خواب زیاد ویکجا نشینی عوارضداره