2777
2789
عنوان

کمکک نوزادم نزدیک30 ساعته مدفوع نکرده😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 8110 بازدید | 52 پست
ن شیر سیرش نمیکنه گشنه میمونه

نميترسي سينتو نگيره؟تو سه ماهگي سينتو ول ميكنه خدايي نكرده

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شير خشك كلا يبوست مياره عزيزم.بيشتر شير خودت رو بده.وقتايي ك خوابه شير خشك بده مثلا ٣يا ٤صبح.

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

خودت هم حرص نخور تاپیک قبل گفته بودی با همسرت کل کل کردی ..اصلا اهمیت نده ..بخدا قدیم میگفتن شیر حرص و ناراحتی به بچه ندید ..کلا حرص بخوری بدتر روی شیرت اثر داره و تا صبح بچه دل درد باید بیدار باشی 

دکتر به بچه من بی بی کر داد البته خب شکمش کار نکنه و دلدرد هم نداشته باشه مشکلینیس

اره ب منم دادن 

دکتر به من گفت نوزاد تا یه هفته هم دفع نداشته باشه مشکلی نداره . 

چیزی بهش ندی بخوره که اصلا خوب نیست 

فقط حالا اگه دو سه روز شد شکمشو واسش چرب کن و در جهت عقربه ساعت ماساژ بده 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

فقط تو رو خدا هیچی بهش نده بخوره حساسیت میکنه بیچاره میشی 

هیچی هم واسش استفاده نکن و هیچییییییییی 

خدایی نکرده بلائی سرش میاد 

شیر خشکش رو یکم رقیق تر درست کن و صبور باش طبیعیه خوب میشه 

تا چند روز طبیعیه گلم

ان مع العسر یسرا
بخشید شیری که میدادی یبوست داشت چی بود و الان چی میدی که خوب شده؟

برای هر بچه ای یه جوره عزیزم 

ولی معمولا آپتامیل شکم رو راه میندازه کمتر یبوست می‌کنه .

ببلاک اصلا به بچم نساخت حتی چهارماهش بود مقعدش زخم شده بود ولی ببلاک رو قطع کردم خوب شد ..آپتامیل برای بعضیا خیلی خوبه و پسره منم با آپتامیل خوب وزن گرفت ولی دیگه روزی پنج شش بار شکمش کار میکرد که دیگه الان هفت ماهه بهش سوپرامیل میدم که دکتر گفت  معتبره و اینا ...

ولی در کل میدونی دکتر بردم اون موقع ها که دوماهش بود بهم گفت ببین زمانی اسمش یبوسته و نگران کننده است و باید بیای دکتر که پی پی شکل پشگل بشه ...یعنی سفت و‌شکل دار البته ببخشید دیگه حال بهم زنه ولی خوب دکتر بهم گفت ...اون موقع نگران بشو وگرنه تا پنج شش روز هم عیبی نداره