هر روز کارم شده سرویس شستن،حموم رفتن،گردگیری،لباسشویی،جارو برقی،طی کشی
بریدم😞خسته شدم.
چی کار کنم بی تفاوت باشم؟
نصف وقت انرژی مو گرفته این کارا.
فبای آلاء ربکما تکذبان پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
فبای آلاء ربکما تکذبان پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
بنظر منکه عالیه هم یه نوع ورزش هم تمیز همه جا ادم ذوق میکنه هم بیکار نیستی هم الکی فکر و حرص و جوش ن ...
نمیدونم ولی خیلی انرژی مو میگیره. پول و آب و برق هم بماند.
آره اینقد خواستی خودت رو سرگرم کنی که یه دفه افراطی شدی خوب ببین بل خودت قرار بزار قسم بخور برای خودت که چن تا از کار آرو تا یه هفته انجام ندی مثل سرویس شیتن
خوش به حالت کاش من جای تو بودم مال من ازخدگذشته احساس دیوونگی میکنم خیلی خستم خیلی😔😔😔
یعنی تو هم وسواسی؟
خیلی بده. مامانم همش انتقاد میکنه میگه وسواس
خودم هم زجر میکشم.
وسواس فکری هم دارم تا حدودی.
مثلا موقعی که میخوام از خونه خارج بشم بسختی خارج میشم و مدام گاز و آب و برق ها و کولر رو چک میکنم.
دقیقاعین منی خیلی خسته شدم همه بهم میگن وسواس ولی هرکاری میکنم نمیتونم درس شم توتایپیک های قبلی من ن ...
من یه برنامه مستند درباره وسواسی ها دیدم.
میگفت مغز وسواسی ها روی یه نقطه گیر میکنه و مدام میخواند تکرارش کنند باید ازش بگذرند.
به نظر من همین اول برو روانپزشک شاید دارو بده اصلا توجه نکن که نه بری دکتر بدتر میشی و ... پدر خود ادم در میاد با وسواس 😑
تیکر بارداری نیست.درسته الان روزهای خوبی رو نمیگذرونم درسته الان دنیا به کامم نیست از خیلی جهات درسته الان دوران سختی رو میگذرونم ولی بدون به امید صبح روشن میجنگم تا از این روزها بگذرم اندکی صبر سحر نزدیک است .میرقصانم زندگی را به ساز خودم