2777
2789
عنوان

ازمایش خون واسه ازدواج 😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3277 بازدید | 29 پست

ماهم  جواب آزمایشمون  خوب نبود   گفتن  بریدآزمایش تکمیلی بدین  تکمیلی جوابش خوب بود  دکتر گفت  هر دو اون موقع  کم خونی داشتین  یبار خوب که تغذیه کردین بیا دوباره یه آزماش بدین   برگه هاشو که گم کردیم    الانم قرص آهن میخورم  کم خونیم خوب شده  حالام اقدامم برا بچه دار شدن   انشالله سالم باشه

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
نگو توراخدا خیلی همو می خان 😭😭😭

هموخواستن الان به درداینانمیخوره.اگه خدای نکرده بچه شون به مشکل برخوردکنه گندمیخوره این عشق وعاشقی.فعلابایدآزمایشات روبدن وداروبخورن اگه دوبارآزمایششون مشکل داشت بهتره ازاین ازدواج صرف نظرکنن

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون ازمایش دبل چیه کجا باید بره 

به این اسم نشنیدم، تشخیص مینور با الکتروفورز هست که بعضی آزمایشگاها انجام میدن. شاید اصطلاحا بهش میگن دبل. 

اینم بگم که بعضی جاها، مخصوصا شهرای کوچیک با آزمایشگاه هماهنگن،  عمدا میگن مشکوکه که مجبور بشن برن الکتروفورز پول اضافه بگیرن. البته فقط بعضی جاها.

من و شوهرم موقع ازمایش ازدواج هیچ مشکلی نداشتیم جواب ازمایش درست بود اما الان بچم تالاسمی مینور شده& ...

شایدبعدازدواجتون یکی تون مینورشدین؟؟؟قبل بارداری واقدام چکاپ شدین؟؟؟؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

اصلا چنین چیزی نداریم که بگن ازدواج نباید بکنید! شاید بیست سال پیش که امکان غربالگری و مشاوره ژنتیک نبود اینجوری بوده ولی الان نیست.

دو تا مینور، احتمال ۲۵ درصد بچه شون ماژور میشه، ۵۰ درصد مینور میشه و ۲۵ درصد هم سالم. حالا اصل ماجرا اینه که از اون ۲۵ درصد جلوگیری بشه، همین. یکم هزینه هاش زیاد میشه موقع بارداری...

مشکلی نیست

با دارو حله

قبل از اقدام حتمن باید دارو مصرف کنه

دوستم اینجوری بود، بچه اشون سالمه الحمدالله

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

واقعا برام عجیبه این حجم از ناآگاهی... خیلی ناراحت میشم میبینم. همش تقصیر رسانه هامونه که به جای آموزش دادن و آگاهی دادن در مورد این مسائل، سریالای آبکی و فنون شوهرداری نشون میدن!

من و شوهرم موقع ازمایش ازدواج هیچ مشکلی نداشتیم جواب ازمایش درست بود اما الان بچم تالاسمی مینور شده& ...

شاید شما مینوری 

چون اول از مرد ازمایش میگیرن اگر تالاسمی نداشته باشه دیگه از زن نمیگیرن

حواست باشه!
شاید شما مینوری  چون اول از مرد ازمایش میگیرن اگر تالاسمی نداشته باشه دیگه از زن نمیگیرن

نه از هردومون ازمایش گرفتن جواب درست بود 

فقط تنها احتمالی که ما میدیم میگیم شاید بخاطر ازدواج فامیلی باشه وگرنه من قرص مرتب میخوردم قبل بارداری چکاپ شدم مشکلی نداشتم 

خدایا به امید تو