2777
2789
عنوان

مامان‌های قمی بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 118 پست
همشون بدون درد زایمان طبیعی کردن؟؟؟ چه عالی با اپیدورال یا گاز بی حسی؟ کدوم؟؟

اونم میدونم فقط گفتن زایمان بدون درد داشتیم بازهم برین یه روز اونجا از زائوهای اونجا بپرسین که خیالتون راحت باشه

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
بله خصوصیه دولتی بخوای ایزدی میگن خوبه

آره من خودم سقطم ایزدی بود خیییلی راضی بودم از رسیدگی و برخوردشون ولی برا زایمان تا حالا اونجا نرفتم

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دولتیه

تا حالا نشنیده بودم اسمشو چه خوب

خصوصن که میگی ماما خصوصی هم داره

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
هزینش چقدر شد برات

صد تومن هم نشد 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
من بیمارستان شهدا زایمان کردم چون تازه ساخت هست خیلی تمیزه اتاق درد و زایمان خصوصیه هر اتاق هم یه ما ...

گلم ازکی بایدبریم تشکیل پرونده داد اونجا؟

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
اونم میدونم فقط گفتن زایمان بدون درد داشتیم بازهم برین یه روز اونجا از زائوهای اونجا بپرسین که خیالت ...

ممنونم گلم از راهنماییات

خیلی مفید بود

آره من خودم سقطم ایزدی بود خیییلی راضی بودم از رسیدگی و برخوردشون ولی برا زایمان تا حالا اونجا نرفتم

ایزدی خوبه تو دولتیا

گلپایگانی ام هزینه ش خیلی بالا نیس سز و حدود ۲ ۳ میگیرن ولی خدایی تمیز و عالیه کادرشم بینهایت مودب و مهربون

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

من سر زایمان اولم امام رضا بودم افتضاح بود

پر دانشجو هر ده دقیقه یک بار هم معاینه میکردن

ایزدی خوبه تو دولتیا گلپایگانی ام هزینه ش خیلی بالا نیس سز و حدود ۲ ۳ میگیرن ولی خدایی تمیز و عالیه ...

چه خوب

تعریف سزشو که خیلی شنیدم گلپایگانی رو

گلم ازکی بایدبریم تشکیل پرونده داد اونجا؟

چه جالب ما نی نیامون هم سنن

تا حالا نشنیده بودم اسمشو چه خوب خصوصن که میگی ماما خصوصی هم داره

اره داره یه ماما تو اتاق دائم پیشم بود گفت اگه  اپیدورال خواستی چهار سانت شدی بهت تزریق می کنم منم گفتم اره می خوام ولی من یهو از سه سانت شدم ده سانت فرصت نشد تزریق کنه کلا نیم ساعت درد کشیدم

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
چه خوب تعریف سزشو که خیلی شنیدم گلپایگانی رو

طبیعیشم خوبه یکی از آشناها طبیعی آورده بود اونجا میگفت خیلی همراهی میکنن با آدم 

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
من بیمارستان شهدا زایمان کردم چون تازه ساخت هست خیلی تمیزه اتاق درد و زایمان خصوصیه هر اتاق هم یه ما ...

نگفتی شهدا کجای قمه؟؟؟

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
چه جالب ما نی نیامون هم سنن

اره عزیزم براشمادختره یاپسر؟

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم