بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم به شوهرم گفتم واسه عروسی برادرشوهرم پول واسه آرایش میدم بهترین آرایشگاه میرم اما لباس ساده میخرم.
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
بنظرمنم این خوبه آخه لباسم همه میبینن دیگه نمیشه جایی پوشیدش
البته هرکسی ی نظری داره.ولی من هیچ وقت پول لباس گرون نمیدم.آرایشگاهم منظورم این نیست برم دوسه میلیون بدم.ار حد متعارف ی ذره بیشتر اخه دوست خوشگل شم.
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
من اگه باشم کل لباس و آرایشگاه با 500 تومن جمع میکنم اگه یکسال پیش که همه چی ارزونتر بود با250 جمع میکردم.