2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 74 پست
عزیزم من قصد توهین به شمارو ندارم همه ی ما و همه ی نی نی سایتیا مادر خودشون و خوب میدونن و مادرشوهرش ...

من حرف شما رو قبول دارم ولی استثنا هم داره 

ببین عروس ما تک عروسه الان از شنبه اومده خونه ما به حدی خداروشکر با مادرم خوبن که نگو 

اون وقت من تک عروسم به رو نمیدن پامو از در خونه بزارم توو الان ۶ماهه نرفتم خونشون نه اینکه نزارنااا روش رو نمیدن انقدر بی محلی و بی احترامی میکنن که حالم بد میشه شوهرمم گاگوله نفهمه 

😢😢
مامان خودتون ماددشوهر نیست؟

مامان من در شرف مادر شوهر شدنه به خدا از همین الان دارم بهش میگه نکنه یه وقت دلش را بشکنی یا اذیتش کنی هر چیزی  که میبینی ما داریم از مادر شوهرمون میکشیم  و عذاب میبینیم توباید برعکسش را براش بکنی و باید برای عروست سنگ تموم بذاری هر چند خودشم خیلی مهربونه

هر رنگی که میخواهی باش حتی سیاه               ولی یک رنگ باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که مشکل دارم برا بچه دار شدن. 

هر جا میشینه میگه عروس نمی‌زاد😐

یعنی خداروشکر گفتیم تو اقدام نیستیم، اگه بدونه تو اقدامیم و بچه‌م نمیشه ببین چه میکنه. کل کره‌ی زمینو خبردار میکنه😂

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
چند سالشه

شصت سال

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند