2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 74 پست
دیروز کیک خیس پخته بودم نصفشو براش بردم به من اینحوری نگاه کرد😒😑

مادرشوهر من چیزی براشون ببرم پشت سرم میریزن بیرون من نمیدونسم شوهرم گف بهم .گف فک میکنن مردم میخات چیزخورشون کنن😁

چشمان تو آفریقاست.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان خودم بخواد رفتارای مادرشوهرمو با عروساش بکنه به خداوندی خدا قسم خودم جلوش وایمیسم 

عزیزم من قصد توهین به شمارو ندارم همه ی ما و همه ی نی نی سایتیا مادر خودشون و خوب میدونن و مادرشوهرشون بد میدونن چه بسا مادر ما مادرشوهر یکی دیگست پس باید از زبون عروس بپرسید نه از زبون ما که مادر خودمونه 

دقیقا. مادرشوهر من دوتا پسراشو با شوهرش مثل موم تو دستش نگه داشته. جالب اینه ک همسرم فکر میکنه مامان ...

خخخخ حالا خوبه مادرشوهر من سیاست نداره جلو زبونشو نمیتونه بگیره منم ناراحت میشم شوهرمم میگه ولش کن اینا طایفه ای همینجورن ذهنشون توی پنجاه سال پیش گیر کرده 

انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند
عزیزم من قصد توهین به شمارو ندارم همه ی ما و همه ی نی نی سایتیا مادر خودشون و خوب میدونن و مادرشوهرش ...

خب دیگه از کجا معلوم زنداداشامون اینجا نباشن از یه چیزی ناراحت نباشن و نگن؟من خودم یکیشم که هیچ موقع به ناحق نمیگم کسی بده یا  کسی خوبه کاریم به نسبتش ندارم اصلا بخاطر این اخلاقمم خیلی وقتا خیلیا ازم ناراحت میشن اما برام مهم نیست نمیتونم طرفدار ظلم باشم حتی اگ پدر یا مادر خودم اون ظلم رو در حق کسی بکنن

تصور من از مادرشوهر یه خانمی که همیشه یه جاش درد میکنه زنگ میزنه بیاید منو ببرید تهران دکتر و هروقت بری خونش رختخواب انداخته حتی تو تابستون پتو کشیده و میگه مریضم فلانی برو چایی بیار میوه بیار سه تا دخترا تنهان کسی نیست تو کارا کمکشون کنه    گاهی بیا کارارو بکن و هرقدر هم نمیری کمک باز هم میگه حالا دیگه حرفاش و تیکه انداختناش و کارهایی که کرده بماند   

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند