2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 74 پست
فقط یکی لطف کنه ب من بگه چرا مادرشوهرا عروس رو دوس ندارن 😐😐 بخدا عین مادرم میدونستمش هرچی میگفت ج ...

حسودن عزیزم. حسووود. 

فقط موندم اینا ک حسودی میکنن واسه چی پسرشونو زن میدن

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کی موافقه همه‌ی بدهارو جمع کنیم توی چاله. زنده زنده چالشون کنیم؟ 😂😂

فقط برا من جای چند نفرو میگیره اینقدر ک چاقه

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
حسودن عزیزم. حسووود.  فقط موندم اینا ک حسودی میکنن واسه چی پسرشونو زن میدن

بخاطر اینکه ی منتی سر پسرشون بزارن واست زن گرفتیما و عقده هاشونو سر عروس بینوا خالی کنن

انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند
دیروز کیک خیس پخته بودم نصفشو براش بردم به من اینحوری نگاه کرد😒😑

بگو کوفت کن. همچین کیکی تو خوابتم نمی‌بینی،

البته مادرشوهر منم از کیک کاکائویی متنفره

دیروز کیک خیس پخته بودم نصفشو براش بردم به من اینحوری نگاه کرد😒😑

من چیزی ببرم با لحن تند میگه براچی اوردی؟ ما که نمیخوریم میمونه میریزیم میره ☹☹☹لامصب تشکر نمیکنی اینارم نگو دیگه 

بخاطر اینکه ی منتی سر پسرشون بزارن واست زن گرفتیما و عقده هاشونو سر عروس بینوا خالی کنن

اره بخدا

منم ک خیلی بیچاره م طبقه پایین خونش میشینم

وااااای 

منم قرار بود بشینم، نذاشتن دعوا کردن. اولش خیلی ناراحت شدم، بعدش گفتم خدارو شکر

مادر شوهر من خيلي موز ماره جلوت حرف نميزنه پشت سر بيا ببين  اما انگار نه انگار من پسرش بارها دعوا كرديم تازه ميدونه مخواييم طلاق بگيريم  يه جوري رفتار ميكنه انگار زن همسايست تازه خودشونم با پسرش قهره به حاي اينكه ٤ تا حرف بار پسرش كنه اما هيچي نميگه فقط به فكر دختراشه اتفاقي واسشون نيافته مبادا تازه يه دخترشم با يه بچه ١٠ ساله طلاق گرفته 

بهشون ميگم بابا من چه كنم خسته شدم ميگه ما خسته  شديم از دستش هر حور صلاح ميدني 😐😐😐 انگار من زن صيغه پسرش بودم 

جالبه بعد ميان اينجا ميره حرم 😐😂 دلم مخواست بگم بهش شما پسرتو ادم ميكردي درست تربيت ميكردي  دختر مردم بدبخت كرده حرم ميري !!؟؟  

انگار نه انگار معتاد پسرش دست بزن داره خيانت ميكنه 

من هميشه زنگ ميزدم حالشو ميپرسيدم اون زنگ نميزنه اصلا مگه كار داشته باشه اينجا بازم گفتم مهم نيست من زنگ ميزدم اخحوال پرسي اما الان ٢ ما زنگ نزدم اصلا بهش 

hair coloris ~ hair keratin