2777
2789
عنوان

خانومای گل بیاین 😊

49 بازدید | 13 پست

سلام به نظرتون میشه یه زن اصلا واس خودش زیاد خرج نکنه و خسیس باشه خیلی.....

شوهرشم خسیس باشه....

حتی بعد از اینکه بره خونه خودش بازم خسیس باشه.....

نه واس خودش بلکه واس چیزای دیگه مثلا یکی رو بخواد پاگشا کنه با تولد خودش یکی کنه که شام نده دوباره وکادو تولد هم بگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مثلاخواهرشوهرم مریض شده رفتم ملاقاتش دو تا تکدونه بزرگ بردم هرتکدونه۱۰تومنه...

حالا من عمل کردم ور داشته هلو آورده

چندبار دعوتش کردم اون فقط موقع پاگشام دعوتم کرده

منم همینو میگم.. یه هفته دیگه تولد خواهرشوهرمه... میترسم کادو بخرم اون واس تولد من چیز جالبی نگیره

خوب نگیره 

اصلا کادوهم نده شما کار خودتو بکن 

خساست زیاد خوب نیست اگه توقع داری از مردم اصلا دعوت نکن 

لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما  و ریپلای کردن‌ بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.
خوب نگیره  اصلا کادوهم نده شما کار خودتو بکن  خساست زیاد خوب نیست اگه توقع داری از مردم ...

چون من خیلی کارا براش کردم ولی اون خیلی کم جبران می‌کنه خسیسه خیلییییی..

مگه دیوونم براش بخرم اون نخره؟؟؟؟؟

پولمو الکی هدر میدم....

چون من خیلی کارا براش کردم ولی اون خیلی کم جبران می‌کنه خسیسه خیلییییی.. مگه دیوونم براش بخرم اون ن ...

خوب منم اوایل واسه خانواده شوهرم سنگ تموم میزاشتم از سیسمونی بچم به بعد دیدم کسی ارزش قائل نمیشه کلا کادو دادن وحذف کردم حتی تبریک خشک و خالیم نمیگم بهشون اما ادم خسیسی نیستم فقط به کسی که ارزش قائله احترام میزارم  

لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما  و ریپلای کردن‌ بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.
خب دیگه منم همینو میگم تا برام ارزش قائل نشن منم نمیشم

خب پس خوب میکنی 

آخه اولش گفتی خسیسیم   

اصلا خواهرشوهر لیاقت کادو نداره