2777
2789
عنوان

دلدرد بچه ۵ساله

129 بازدید | 11 پست

سلام دوستان پسرم خیلی وقته شاید داره یکسال میشه ک همیشه میگه دلم درد میکنه نمیدونم از چیه .یکدفه بردم دکتر گفته عفونت معده تا شیش ماه نباید این جور غذاهارو بخوره .اما بازم خوب نشد ..میگه دور نافم درد میکنه غذا نمیخوره 

ازمایش چکاپ

رفتن پیش متخصص داخلی

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️

احتمالا میکروب معده داره.اگه فقط صبحها اینجوریه ازمایش انگل ببرش ولی در هر صورت پیگیری کن.پسر منم تا 6 سالگی اینجوری بودم خیلی دکتر بردم مشکلی نداشت .دکتر اخری گفت معمولا بچه ها تا 6-7 سالگی اینجوری هستن اگه ازمایشاتشون مشکلی نداره بی توجهی کن تا تموم بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دور نافشو صبح ناشتا با روغن زیتون چند روز بمال خوب میشه به قول قدیمیا دور نافش اب جمع شده نزار ایستاده اب بخوره 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
ممنون از راهنماییتون

عزیزم درخواست دوستی دادم میشه لطفا قبول کنید یه سوالی میخوام توخصوصی ازتون بپرسم

بگشاپسته خندان وشکرریزی کن   خلق را از دهن خویش مینداز به شک                                                                       چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد    من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک