2mahsa مدیر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 7098 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 19 پست سلام من اینماه پری شدم ولی همش لخته خون بود اونم فقط یه روز قطع شد روزسوم دوباره یه لخته اومد وبازم قطع شد بی بی چک مارک روژان گزاشتم بعد ده دقیقه یه هاله کمرنگ افتاد دقت کنی دیده میشه من تنبلی تخمدانم دارم بنظرتون احتمالش هس یا نه؟؟؟ 🧚♀️ 1398/05/02 | 09:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamandonya عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 9225 نه دیگه نمیرم به هرحال بقیه تجربه دارن که میگن نیس عزیز منم پریود شدم اونم دوروز خونریزی توش لخته هم داشتم روز چهارم پاک پاک شدم رفتم بیبی چک گرفتم استفاده کردم مثبت شد باردار بودم پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
2mahsa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 7098 عزیز منم پریود شدم اونم دوروز خونریزی توش لخته هم داشتم روز چهارم پاک پاک شدم رفتم بیبی چک گرفتم اس ... واقعا پس امیدوار باشم دوباره باید بی بی بزارم اگه بازم هاله بندازه میرم آز میدم شاید به لطف خدا منم باردار باشم دیگه حوصله دکتررفتن ندارم 🧚♀️
mamandonya عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 9225 واقعا پس امیدوار باشم دوباره باید بی بی بزارم اگه بازم هاله بندازه میرم آز میدم شاید ب ... بخدا حتی رفتم دکتر گفتم مگه ممکنه من لخطه دفع کردم هر چی هم بوده دفع شده که دکتر گفت نه ربطی نداره اما برام نموند اینشالله هرچی خیره برات پیش بیاد پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
2mahsa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 7098 بخدا حتی رفتم دکتر گفتم مگه ممکنه من لخطه دفع کردم هر چی هم بوده دفع شده که دکتر گفت نه ربطی نداره&n ... الهییی عزیزم انشالاه دوباره زودی مامان شی 🌷🌷 🧚♀️
mamandonya عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 9225 الهییی عزیزم انشالاه دوباره زودی مامان شی 🌷🌷 مامان شدمه سه بارم باردار شدمه الان میخوام واسه دخترم آجی یا داداش بیارم پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین