2777
2789
عنوان

بی بی چک

191 بازدید | 19 پست

سلام من اینماه پری شدم ولی همش لخته خون بود اونم فقط یه روز قطع شد روزسوم دوباره یه لخته اومد وبازم قطع شد بی بی چک مارک روژان گزاشتم بعد ده دقیقه یه هاله کمرنگ افتاد دقت کنی دیده میشه من تنبلی تخمدانم دارم بنظرتون احتمالش هس یا نه؟؟؟

🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه بادفع لخته حاملگی نمیشه ک عزیزم

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
با لخته ی خون به حاملگی شک کردی؟؟ پریود نشدن و خونریزی نداشتن نشانه ی حاملگیه نه دفع لخته.

خب اخه نرمال نبود اصن خونریزی نداشتم فقط یه روز لخته خونی اومد بعدم قطع شد

🧚‍♀️

شاید باشی مواظب خودت باش برو از بده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
خب هیچ وقت اینجوری نمیشدم شک کردم

من اخرین پریودم اینجوری بودم خیلی شدیددفع لخته داشتم وخونریزی میکردم ،ی ماه بعدش باردارشدم

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
من اخرین پریودم اینجوری بودم خیلی شدیددفع لخته داشتم وخونریزی میکردم ،ی ماه بعدش باردارشدم

پس منم باید صبر کنم چند وقت دیگه دوباره بی بی بزنم 

🧚‍♀️