2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چی شده🙄

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
نه  اطلاعات میخواستم کنجکاوم ، چند وقتیه خیلی خواب و رویا میبینم ربطی به این قضیه نداره میدونم ...

خیال کردم داری😎

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️
اره

" بیدار شدن کندالینی "

هدف نهایی یوگا بیدارکردن نیروی خفته و بالقوه ایست که در هر انسانی وجود دارد. این نیرو به ماری تشبیه شده که در چاکرای ریشه سه دور و نیم به دور خود چرخیده وچنبره زده است ؛ به آن کندالینی شاکتی یا انرژی کندالینی می گویند.

سرعت بیدار شدن کندالینی به چند چیز بستگی دارد: درجه خلوص,مرحله تکامل,حد و اندازه خلوص اعصاب روانی و حیاتی و میزان شدت آرزو و اشتیاق برای رهایی.پالایش قلب در این راه بسیار ضروری است.

بین فاکتورهایی که می توان برای بیدار کردن کندالینی بر آنها تکیه کرد فاکتور هایی که در ادامه اشاره می شود از همه مهمتر هستند :

١-خدمت فداکارانه :

مشکل است راهی بهتر از تطهیر ذهنی و روحی با خدمت به دیگران بدون اجر و پاداش پیدا کرد. محبت منفعل کافی نیست.خدمت فعالانه برای رشد روحی و روانی شخص ضروری است.عشق،در شکل خدمت به دیگران است که مرتعش می شود.زمانی که این از خودگذشتگی را تکامل می بخشید یخ های منیت و خودپرستی و غرور آب می شوند,در این زمان کندالینی خودش بیدار می شود.

٢-خدمت به گورو :

زمانیکه ما سعی می کنیم کندالینی را بیدار کنیم مسلما وجود یک راهنمای مناسب ضروری است.در یادگیری ما می توانیم از تجارب دیگران که قبل از ما این راه را تجربه کرده اند استفاده کنیم,برای همین است که انتقال اندوخته های دانش معنوی یک گورو توسط خود آن گورو بسیار ضروری است.طبیعت ارتباط بین گچرو و شاگرد,تحمل بعضی از مباحث را سهل و راحت می کند.گورو شاگرزش را در راه های متفاوت امتحان می کند. خیلی از شاگردان اعتقادشان را از دست می دهند و برای این راه مناسب نیستند. گورو در نهایت می تواند دریچه ای از عقل و خرد خود شاگرد را بروی او بگشاید و ای زمانی ست که حضور گورو ضروری است.

٣-رژیم یوگایی :

یک رژیم یوگایی باید منظم,روشن,قابل قبول,خالص و متعادل باشد.ما همان چیزی هستیم که مصرف می کنیم و می خوریم.پاکی ذهن رابطه بسیاری با پاکی غذا دارد.

۴-زمان و مکان برای مدیتیشن :

نظم در زمان و مکان و وجود یک مکان شخصی با کمترین حد آشفتگی ضروری است.هر روز در یک زمان معین در آنجا بنشینید.ساعات صبح زود خصوصا طلوع آفتاب مناسب و ساتویک است.حتما دوش بگیرید و هرگز با شکم پر مدیتیشن نکنید.

٥-کنترل ذهنی :

در معنی و مفهوم پایه,تمام حرکات یوگا به منظور کنترل ذهن انجام می شود.در تمام زمان ها باید روی فعالیت های ذهنی آگاه باشید,دانه های حسن نیت و تفاهم را در تمام زمان ها بکارید,اجازه ندهید افکارتان پراکنده شوند.بدانید که اندیشه ها و کلمات شما ابزار قدرتمندی هستند, آنها را تلف نکنید.کنترل ذهنی تان را متحول کنید و از آگاهی تان لذت ببرید,روی اهمیت قدرت فکر باید تأکید شود.سوامی شیواناندا اشاره می کند که هر فکری یک ارتعاش است که هرگز از بین نمی رود و به ارتعاش ادامه می دهد 

۶-آسانا و پرانایاما :

با تمرین آسانا,پرانایاما,مودراها,بانداها و تمرکز؛گرما و انرژی بوجود می آید.بعد از یک دوره ی طولانی تمرین بی وقفه، سوشومنا از ناپاکی ها و ناخالصی ها آزاد میشود.در این زمان کندالینی بیدار شده و از سوشومنا به طرف بالا به سمت چاکرای ساهاسرارا یا نیلوفر آبی هزار گلبرگ حرکت می کند .

وقتی کندالینی بیدار میشود مستقیم و فوری به سمت چاکرای ساهاسرارا حرکت نمی کند و شما باید آن را از چاکرایی به چاکرای دیگر ببرید.وقتی کندالینی بیدار می شود,بردن آن به طرف مانی پورا در ناف,آجنا در پیشانی و سپس ساهاسرارا در تاج سر بسیار مشکل است,این کار مستلزم وجود صبر و تمرکز بسیاری در داوطلب است..

🧚‍♀️
نه  اطلاعات میخواستم کنجکاوم ، چند وقتیه خیلی خواب و رویا میبینم ربطی به این قضیه نداره میدونم ...

خب رویاهای صادقه داشتن یکی از اتفاقاتیه که حین بیداری کندالینی میوفته، که اونم معمولا بعد از انجام مراحل ۸ گانه یوگا پیش میاد