2777
2789
عنوان

چقد بعضیا بیشعور و بی فرهنگ اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 41 پست
اوا 🤣🤣🤣  ما هم یه همسایه داشتیم وسط تهران مرغ و خروس و اردک داشت سر سام میگرفتیم بدبخت حیوو ...

کدوم منطقه؟ما میردامادیم خداروشکر اینطرفا از این خبرا نیست همه سگ و گربه دارن ولی طرف مادر شوهرم منطقه ده هستن خیلیییی میبینیم مرع و خروس و کفتر و ......نگه میدارن هنوز

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییییییییییی 

داماد ما یکبار تو ویلاشون گوسفند خریده بود برای قربونی 

گوسفنده از امروز عصر تا فردا صبح توی حیاط بسته شده بود . 

خواهر زاده من پسره و اون موقع 5 سالش بود 

انقدر به این گوسفنده بدبخت رسیدگی می کرد 

به زور دائم علف بهش میداد  و وادارش می کرد آب بخوره و نازش می کرد 

گوسفنده این رو میدید دادش می رفت هوا   

امان از همسایه کم شعور و... 

یه همسایه دیوار یه دیوار دارم ساعت 12 شب به بعد موسیقی کار میکنه حالا دیشب مهمون هم داشتن صداشون وسط خونه ما بود به خاطر مزاحمت اونا یک ساعت با  تاخیر خوابیدم.... واقعا چرا نمیفهمن؟ 

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜

خخخخخخخخ، اسی حالا اشکال نداره امروز رو تحمل کنید مثلا روزتون متفاوت 😂شاید میدونه کارش اشتباه مجبورشده تذکر بهش بدید ببینم چی میگه

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

کدوم منطقه؟ما میردامادیم خداروشکر اینطرفا از این خبرا نیست همه سگ و گربه دارن ولی طرف مادر شوهرم منط ...

طرفای ما هم همش سگ و گربع اس و طوطی من خودمم سگ دارم

عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه ♡عشق مثل ستاره میدرخشه  ♡عشق مثل خورشید گرم میکنه ♡عشق مثل گلها لطیفه ♡ عشق مثل تو زیباست ♡
امان از همسایه کم شعور و...  یه همسایه دیوار یه دیوار دارم ساعت 12 شب به بعد موسیقی کار میکنه ...

زنگ بزنید به پلیس واقعا هرچیزی حدی داره سالی ماهی یه بار باشه ادم خوشحالم میشه از خوشحالیه همسایش ولی هر شب هرشب اصلااااا 

من روی خواب بچم خیلی حساسم چون اگر از خواب بپره بدخواب میشه فرداشم کسل و مریض میشه 

همسایه بالایی ما  سه تا دختر مجردن سه شب پشت هم مهمونی گرفت و بزن و بکوب و جیییییییغ و داد هیچی نگفتم

شب چهارم محترمانه رفتم گفتم من بچه کوچیک دارم یه کم ارومتر 

شب پنجم زنگ زدم پلیس اقا مشخص شد ما دوساله با چهارتا ترس داریم زندگی میکنیم که البته ترنس واقعی نیستن پسر هستن که خودشونو دختر میکنن و پلیسم دنبالشونه چون از مردا میکنن!!!!سبب خیر شدم!وای چقدر باهاشون با لباس باز و غیره توی راه پله سلام علیک کرده بودممممم

صداشون واقعااااا دخترونه قیافه و هیکل دخترونه!توی شوک بودیم با شوهرم تا مدتها

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
کدوم منطقه؟ما میردامادیم خداروشکر اینطرفا از این خبرا نیست همه سگ و گربه دارن ولی طرف مادر شوهرم منط ...

والا صدای سگم کم مزاحمت نداره

به سهم خودم دنيا رو جاي زيباتري براي زندگي ميكنم.الهي كه به همه ي آرزوهاتون برسيد  

وای یعنی دو سه میلیون پول تو پارکینگ داره بع بع میکنه😂😂

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
چرا؟؟؟زیارت رفتند؟؟؟ اگرهم رفته باشند بازم اشتباهه این کار‌ تذکربدید اما باملایمت که شرمنده بشند ک ...

نمیدونم والا دیشب نبود نمیدونم دم دمای صب کی اورده بسته تو پارکینگ😑

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
خب گوسفند تو آپارتمان اونم چنتا میخواد چیکار؟عروسی چیزی داره؟خدایی حق داری این فرهنگ آپارتمان نیست

یع دونس ولی خیلی سروصدا میکنه ماهم طبقه اول انگار تو خونه خودمونه انقد نزدیک صداش

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)