2777
2789
عنوان

الان دقیقا..

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 24 پست
دور از جون بعضی ها دیوانه ان کلا.دنبال دعوا هستند فقط

حالا شانس بد من از نزدیکای درجه یکم اینطورن زیاد اهل دوستی و معاشرت با دیگران نیستم خوشبختانه

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب اینم دیشب کفری شد گفت قیدتون برای همیشه میزنم مالم ازتون میگیرم.ولی خب هیچ وقت فکر نمیکردم خونواد ...

یعنی چی می خورن. مدرک نداره که جلوشون و بگیره؟

لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻
حالا شانس بد من از نزدیکای درجه یکم اینطورن زیاد اهل دوستی و معاشرت با دیگران نیستم خوشبختانه

خخخخ کاملا درکت میکنم.بدبخت شوهرمنم اهل سازش خونوادش هی پاچشو میگیرن الکی.ولشون کن محلشون نده خوش باش با شوهرت واسه خودت

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
یعنی چی می خورن. مدرک نداره که جلوشون و بگیره؟

چرا داره ی قولنامه با کد رهگیری داره.اما دیوونه فکر کرد مادرش و پدرش قابل اعتماد هستند اصل مدرک دست اونا من فقط کپی دارم.اونم باید برم پیش وکیل ببینم چی میگه.خدایی من یکی چند روز هنگ کردم بدبخت شوهرم چی میکشه

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
خخخخ کاملا درکت میکنم.بدبخت شوهرمنم اهل سازش خونوادش هی پاچشو میگیرن الکی.ولشون کن محلشون نده خوش با ...

شوهرمم جزشونه🙄

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
شوهرمم جزشونه🙄

خخخخخ اینو دیگه درک نمیکنم😂😂😂

امیدوارم خدا خوشبخت و عاقبت به خیرتون کنه

مرسی عزیزم